maşallah daim olsun.
kuslar bu senenın yavrusu gıbı galiba dimi.
@Alper KAYAR güvercin familyası hakkında çok bilgim yok ama tahtalının gagasından anlaşılıyor sanırım, kırmızı ve uzun gagalı olanlar anaç olur diye tahmin ediyorum
Bu sezon vurulanlar genelde büyük kuşlar. Palaz denk gelmedi ama bu senenin yavrusu da olabilirler tabi bilemem.. Teşekkürler..
Arazide böyle denk gelsen bana kim bu ingiliz avcının ne işi var burada derdim
@Berkay TOPUZ Bu işler sadece kıyafetle olsaydı...
sağolasın..
Ustacım B&P 34 gr 4 ve 5 no fişek tercihi bizim içinde kutsallaşmış bir tercihtir. Saygılar, rastgele
@Sefa KOYUNCU bizde yanlış fişek olmaz
Bp bana göre bu işi en iyi yapan firmalardan biri.. Tüfeğe sürdüğüm zaman sonuna kadar güvendiğim birkaç fişek markasından biridir.. Avlarımda hiç yanıltmadı..
Maşallah Emrah çok hoş çıkmışsın,fall-winter kreasyonuda çok başarılı olmuş lakin şu kutsal dediğiniz fişeklere bir türlü ısınamadım gitti.
@Tevfik GÜN hocam Bp fişeğe ısınılmaz mı ya
çok teşekkür ederim.
Emrah, senin tahtalı için bu kadar çeşitli fişek araştırmalarını daha da iyi anladım ve hak verdim. Bu tahtalılar hem yüksek geçiyorlar hemde çelik yelek giymiş motorsikletli serseri gibidler. Bir türlü düşmediler yahu. Onlara bu sefer 1, 03, 05 numara fişek atıcam, beni çok kızdırdılar. Bu arada avlağın baya büyük ve paylaşım duyarlılığın için teşekkür. Havalar biraz soğusun 2-3 hafta sonra arkadaşla avlağı ziyaret edicem inşallah.
Allah'a emanet ol.
Rastgele.
@İlhan GÜNEN söz meclisten dışarı, Nasreddin hocaya eşekten düşmüş, hocam ya ne oldu falan diye başına toplanmışlar, bana demiş eşekten düşen birini getirin benim halimden ancak o anlar
Saçma kalınlaştırmak da çözüm sunar belki ama ben cheddite 100 metri fişeğe kafayı taktım deniycem
Hava ısındığı için kuşlar iyice cıvıttılar zaten.. Havalar soğuyana kadar tat vermez.. Ben teşekkür ederim.. Yine müsait bir zamanda haberleşir av yaparız inşallah..