0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
RC32 saçma no 6. ful şok . mesafe ortalama 45-50 metre civarı. geçit avlarında hayvan yüksek uçtuğu işin ful şok çok randumanlı oluyo. bu fişekten memnun kaldım. kuş direk ölü düştü
Yener Bey bu tahtalı rc 32 gr 6 no ile 45-50 metreden mi vuruldu ?Maşallah rast gele !
50 Mt ve 6 no hemde 32 gr Bravo valla bravooooo
@Samet BİRİCİK maxus yapıyor olabilir
rc 32 gram 6 no fişek 50 mt ?? bu tüfek dahi olsa fişekte remington long range 36 gram olsa zor % 50 olabilir belki ??
Forumda 32 gr 6 no ile 60 metreye kadar av vuranlar var.. 40-45 metreye şaşırmıyorum. Maşallah diyorum
Maşallah rastgele sanki yener bey 100 mt yazmış siz gormemis olabilirsiniz ama ben kaç defa şahitim 32 gr 6-7 no ile dediği mesafelerden vuranlari brownig a 500 ve luichi franchi ile 76. Çiftsan ile daha uzaktan aldım sanırım burdaki. Tüfekte 76 namlu
45-50 metre mesafe gayet normal bi mesafe hemde full sokla.fisegin 40 gram veya uzeri olmasi daha uzagi vuracagi anlamina gelmez sadece hedefe daha fazla sacma yollar okadar.
Yener bey avınız daim olsun rastgele.. Yorum yapan büyüklerimin yaptığı yorumları hiç hoş bulmadım Yener bey avını yapmış mutluluğunu bizlerle paylaşmış ama saygı değer üyeler onun paylaşımını alay edercesine yorum yapmış şimdi burada eleştirecek ne var adamın kullandığı tüfek browning maxus dünyaca ünlü bir firmanın oldukça iyi patern yapan tüfeği ki 76 cm full şokla kullanılıyor kullandığı fişek rc 32 gram rc nin oldukça beğenilen eski bir fişeği, ayrıca vurulan avda zaten tahtalı, benim bildiğim kadarıyla tahtalı oldukça yüksek uçan bir kuş yani 25 30 metrelerde zaten yanaşmayan bir kuş. 40 metrelerde vurulabilecek bir kuş. Bu mesafede bu kuşa bu mesafede öldürücü yerine 6 7 tane saçma değerse ölür vere ele geçer. Ayrıca bu tüfeğin 40 metre 76 namlu full şokla etkili bir grupman ve öldürücü saçlar oluşturabileceğini düşünüyorum. Yener bey daim olsun inşallah kazasız belasız avlar.
Samet bey siz alay eden yok desenizde yorumlarınız alay edici evet mesafe yanlış olabilir sonuçta ölçülmedi bilimsel değil ayrıca siz vurulmayacağını düşünüyor olabilirsiniz ona da tamam siz bu fişekle bu tüfekle o mesafeye tüfek atmaya bilirsiniz ama Yener bey vurdum diyor vurulduğunu söylüyor vurulur mu diye sormuyor vurulduğunu söylüyor ayrıca kendisi de yorumları alay edici bulmuş sonuçda bende o an orada değildim ama bize bir üyenin söylediğinin inanma ihtimali varsa inanmak düşer. Evet bence o mesafeden o fişekle o tüfekle o şokla namlu boyuyla o kuş vurulabilir grupmanın tam göbeğine sokmuştur kuşu kuş da vurulmuş düşmüştür. Ayrıca 36 da olsa 40 gram da olsa vurulmayınca düşmez o kuş abimiz vurmuş avını da almış bana kendi adıma daim olsun rastgele demek düşüyor benim söylediklerim sadece bu kadar.