arkadaşlar hayırlı akşamlar. ben 2016 da yıldız spz m aldım. tüfekten memnum. öyle böyle kullandım sezonda. hangi şok hangi fişek bulana kadar kinetik sistem bir tüfek almayı düşünüyorum. neyse 4 gün önce yıldızın fabrikasına gittim. bazen fişek patlatmadıgını, kabzanın kenarlarında kullanmaktan dolayı hafiften solmalar oldugunu,aluminyüm gövdenin iç kısmında tüfegi kurarken açıp kapatırken aşınma oldugunu söyledim. aşınmaların normal oldgunu söylediler. yeni oldugu için galiba. sonra o durum geçti. herşeyden önemlisi 20 metreden soonra hiçbir şekilde hedefe namlu dogrultmadıgımı kısaca bazı şeylerden yıldıgımı canıma tak ettigini ustalara söyledim. sonra halil beye aynı konuyu açtıgımda bana rc 30 gr 6 no. bps 28 gr 7 no rc spesiyal 33 gr tavsiye etti. sonra iş degişti.sagolsun ustalar da çok ilgilendiler.tüfege bakılması gerektigini kromun kontrol edilecegini, bu sorunların giderilebilmesi için 1 hafta tüfegin fabrikada kalması gerektigini söylediler. sonrasın da kromda degil benim kullandıgım yüksek gramajlı fişeklerin grupmanı bozdugunu anladım. hafif fişekler daha verimli yıldızda. bazı yerlerde dert yandıgım oldu.ama işin aslı hafif fişek kullanmakta geçiyormuş. ustalar bunları görürmü bilmiyorum. hepsinden özür diliyorum.sonra ignelerle ilgili sorunun çözülmesini 1 hafta vaktimin olmadıgını söyledim. ben çay içerken sorun halledildi igneler kendine geldi. sonra merkezde halil beyle görüştüm. o da gerçekten samimi bir şekilde alakadar oldu benimle. aynı şeyleri onunla da paylaştım. namlu iç çaplarını ölçtü. namlu da sorun olmadıgını daha detaylı şekilde bırakılması gerektigini söyyledi. kendisine teşekkür ediyorum. güvenligin bulundugu kısımda arkadaşlarla da uzun bir sohbettimiz oldu. onlarıda sevdim. iyi insanlardı. hepsine başarılar dilerim ve hiç bir zaman batıya meyl etmeyecegim İnşaallah. ne benelli ne browning ne de başkası. benim ülkemin insanı kazanmalı. bir firma olmassa digeri olur. ama bu ülkenin firması olur. hayırlı akşamlar.