En son aldığım Fabarm XLR5, 400 ( Dörtyüz )TL. Çaktırmayın:))
evlendiğimde benim hanımda tüfek olayına karşıydı. Kayınpeder bir süre MİT te çalışmış. o zaman tabanca elinde dağılmış yaralanmış o sebepten almamı istemiyordu. evliliğimizin ilk yıllarında birlikte balık avına gittik. keyifliydi.
daha sonra benim ısrarlarım sonrası poze aldım. nasıl olduysa burcunun bir kısmını hanım ödedi. kızdığı zaman " sen çok uyanıksın, tüfeğin parasını bile bana ödetiyorsun!" diye söyleniyordu.
daha sonra pozeyi satıp otomatik aldığımda nasıl olduysa (!) onun taksitlerini de hanım ödedi. "nasıl oldu anlamadım ama bunun taksitlerini bile bana ödettin!" diye sitem ediyor.
Ekrem KARADENİZ'in AKUS tam çakmak işlemeli tüfeğinin fotoğrafını gösterdim. "güzelmiş" dedi. yine nasıl olduysa (!) yaptığı işi büyütmesi durumunda bu tüfekten bir adet yaptıracağının sözünü aldım. gerçek fiyatını da biliyor. bende şaşırdım. ama sözü aldım...
hanım ava gitmem konusunda pek ses çıkarmaz. kuralları vardır. kurallara uymak gerekiyor.
* herhafta av olmaz güzel sonbahar havalarında ailecek piknik yapmaya gidilir.
* gelecem dediğin saatte evde olunur.
* eve bıldırcın ve karabakal dan başka av hayvanı getirilmez.
* her av günü için 150tl para istiyor. (maaş kartını ona verdim, 'hepsini harca' diyorum. aysonu ancak denkleştirildiği için harcama yapamıyor.
)
* av sonrası eşyalarımı banyoda çıkartır çamaşır makınasına atarım.
bizim evin av halleri de bunlar.