Deðerli dostlarým abilerim keklik avý tutkunu olan ben babam ve kuzenim bugün için kotolarýmýzý aldýk hazýrlýklarýmýzý yaptýk her zamanki meramýza arabamýzla vardýk.Hesaplar yapýlmýþtý gün aðarýyordu kuþlar öterse duyacak yerdeydik. Derken ayaküstü bir kahvaltý sonrasýnda bismillahirrahmenirrahim deyip ava baþladýk meraya dizildik. Derken az geçmeden birkaç kuþ uçurmuþtuk ama vuruþ yoktu yüzümüz gülüyordu biz çok av vurma düþkünü deðilizdir görsek bile bize yeterdi çünkü... Derken tahmini yarým saat sonra meraya daðýlmýþtýk ve birbirimize seslenecek duyulcak konumda deðildik... Ha orada ha burada derken telefonum çaldý, babam arýyor -oðlum bir gelin düþtüm bileðimi acýttým dedi ne nerde demeye kalmadý gelin gelirken bile beni düþünmüþ tüfeðin emniyetini kapat dikkat et dedi. Babam öyle kolay kolay herþeye eyvallah etmezdi belli ki büyük birþey vardý derken babamýn sözünü dinledim direk fiþekleri çýkardým hemen koþmaya baþladým o arada kuzenimi aradým ve babam düþmüþ koþ dedim.. Derken koþmaya baþladým inanýn o süre zarfýnda aklýmdan geçenler korkularým hiçbirini hatýrlamak istemiyorum.. Derken seslendim buluþtuk kuzen daha erken gelmiþ baktým bilek þiþmiþ hemen baktým korkmuþ da biraz aniden düþünce az düþtüm diyor ama belli ki çok kötü düþmüþ hemen dönelim diye yola koyulduk. Araba uzaktý ama bizim köy daha yakýndý hemen köye döndük sonra direk hastaneye hemen film tomografi sonuç, bileði 4 yerden parçalý olarak kýrýlmýþ sonrasý zaten belli alçý aský falan doktor tekrar baktý eve gönderdi.. Ne tadýmýz kaldý ne keyfimiz oysa çok güzel planlar yapmýþtýk neyse bu iþte de vardýr bir hayýr..
Kýssadan hisseye sizlere nacizane tavsiyem özellikle biz gibi pinarlý çalýlý taþlý kayalý yerlerde avlananlar özellikle ayakkabýnýzý av ekipmanlarýnýzý kýyafetlerinizi iyi seçin babamýn düþme sebebine gelince bir kök parçasýna ayaðýnýn takýlmasýný söylüyor ama baþka birþey de olabilir tansiyonu yok ama düþmüþ gözü kararmýþ olabilir.. Bu haline çok þükür rabbim beterinden esirgesin korusun. Saðlýcakla kalýn.