arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum, 1 haftadır tahtalıda 3 çeşit fişek denedim. ama pek iyi sonuçlar alamadım, browning maxus backbored tüfek kullanıyorum ama henüz havada mum gibi sönen bi tahtalı göremedim, ya canlı düşüyo yada tüy döküp gidiyo, bp 36 long range. rc 34. rc s4. midage jk6 34. remington expres long range 36. remington heavy dove 32. winchester universal 32. bu fişekleri geçen yıl ve bu yıl tahtalıda deniyorum ve hiç birinden performans alamadım, tüfeğimin namlu boyu 76 cm. değişik şoklarla denedim hedefte muhteşem grupman yapıyor fakat ava sıra gelince öldürmüyor. ya canlı düşüyo yada gidiyo, yada aşırı kan çıkıyo, dediğim gibi daha çaput gibi düşen bi tahtalı göremedim, 98 yılından bu yana avcılık yapıyorum, hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım. ben normal ava gitmiyorum aksine tüfeğin seveceği fişeği bulmaya gidiyorum resmen. bugün 3 çeşit daha fişek aldım fiochi 34 gram. bp f2 classic. mirage standart game 34 gram, saçma no olarak tahtalıda 5-6 numara saçma kullanıyorum sürekli