0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali bey Maxusu test ederken Kullandığınız Teknik ekipmanlar nelerdir ? Nasıl bu kanıya vardınız merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim açıkçası merakımı mazur görün
Abi her markanin her modelin cok memnun olanida var yerden yere vuranida var. Tuncay hocamin güzel lafı hep aklimda iyi marka yoktur iyi silah vardir. Birde bence kimse beni yanliş anlamsın sakin başka nasil açiklarim bulamiyorum bir cevap arar iken ben özellikle bizzat kullananlardan tecrübelerini almak isterim daha kesin kararlar vermemde daha iyi olur. Bende kullanmadim bu sebepten ne diyebilirim ki 😊 ama browning fusion evolve kullandim ve aralarindaki fark galiba üzerindeki yazilari ergonomik olarak denge olarak kullanim olarak cok iyiydi ama gerisi nasip diyelim. Saygilar
Winchester sx3 u ilk aldigimda back bore namlu ic capi 18.8 oldugunu sonradan ogrenip pisman olmustum ama sonucta ithal tufek biraz zararina satar benelli veya beretta urika alirim diyordum ama ilk keklik avinda en dogru secimi yaptigimi anladim ozellikle keklik tavsan tahtali gibi avlarda 34gram fiseklerde mukemmel sonuclar aldim ama bildircin avlarinda ince sacmayi pek sevmiyor ama keklik tavsan avi icin mukemmel bir tufek
Bütçe ayıracak durum olduğunda ilk almayı düşündüğüm tüfek SX3 black shadow veya gelirse remington versamax. Her tüfeğin kendine göre + ve - leri olmakla beraber, yorumlarda geçen herhangi bir italyan tüfeğinin benzer sınıftaki whinchester-browning'den üstün olabileceğini sanmıyorum. Dünya rekoru olan bir silahtan bahsediyoruz. Denese o rekoru kıracak başka tüfek de çıkar diyenler olabilir, o zaman çıksın görelim onu da övelim
Slm bn 2013 ten beri kul anıyorum sx3 u tvşan keklik avı yaparım sert dolu kalın saçma sever sx3 tvsan 2,3 34 36 40 gr keklik için 33 34 35 36 gr bp 33 gr keçe remgtn wınchester rc ıyısonuclar aldım kotu yonleri kundak dik elkundağı kaba başka sıkıntısı yok biraz yatmak lazım tüfeğin ustune bi av bayisinde A5 baktım o daha konforlu kamburkasa daha ıyı gelıyor nişana saygılar