0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunlarada mühre koydunmu
Samet bey Kýsmetiniz keklik ördek ve tahtalý da da açýk ve bol olur inþallah
Trakyada býldýrcýndan tahtalýdan yok diye þikayet ediyorlar sen maþallah iyi buluyorsun Güzel av olmuþ..Haftabaþý yaðmurlarda yine müthiþ býldýrcýn gelmiþ bizim buraya, ben avýný býraktým gitmiyorum ama göç halen devam ediyor..
Emrah ava giden avlanýr millet kahvede oturup av yok.dior ) Trakyada olan mahluk hicbir yerde yok.dua etsinler balkanlara..bulgar yunan dibimizde gelmeyen hayvan yok bu sene bildircin gec kaldi kasimda bile göç düþecek artik kesin eminim bundan
Diyorsunuz
Rast gele kardeþim.Býldýrcýnlarý inci gibi dizmiþsin.Ýmreniyorum sana.Ýstanbul da mý yaþýyorsun Kýrklareli de mi belli deðil.Maþallah maþallah.
Görünen köy kýlavuz istemez erol aga hayýrlý iþler
Bu sezon Tam anlamiyla fýrtýna gibi esiyor bi yandan tahtalý furyasý bir yandan býldýrcýn bereketli bir sezon geçiriyoruz resmen..Herkese rastgeleey maþallah samet kardeþim,vallahi býlldýrcýn olsada gitsem geçen hafta sonu cumartesi 2 býldýrcýn gördüm yol yapým çalýþmasý vardý vardýmki meralar sürülmüþ bir iki tarla fring etti birini aldýk birinide kaçýrdýk tarsusta baharlý köyü bakkalý teypçilerden þikayetçi tek bakkal bu arada bende avcýyým ama av bulamýyorum gece gelin dinleyin her yer kaset sesi bu kadarda olmaz diye isyanda adam bu kaset bizim avý bitirecekmi bilinmez ama samet kardeþ senin avýn beni mest etti hele o incir aðacý varya tam destek olmuþ tüfeðede býldýrcýnlarada sanada maþallah .saygýlarýmla.TURKCELL T50 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Samet Bey maþallah, rast gelmeye devam etsin.Tahtalý mühremin yanýna býldýrcýn mühresi de istiyorum. 1988 - Fethiye/Muðla - Bayramiç/Çanakkale
Maþallah Samet..bu zaman da iyi kuþ..iþ yoðunluðundan 10 numara saçmalar elde kaldý bu yýl bende..rastgele
Samet bereketli olsun. Bu tahtalý konusunu trakyada bir türlü çözemedik. Bu konuyu konuþup çöze bilirmiyiz. Biz bir türlü tahtalý göremedik trakyada. Yabancýlýk çekiyoruz.