işiniz yokmu arkadaş sizin yaa internet denen zıkkım çıkana kadar ne saçma sıvama vardı ne bilmem ne tapa vardı. petentenmasyon bilmem ne vardı
ne bilmem guruplama vardı alırdık tüfeği dikerdik tenekeyi 60 adıma saçma içindeyse on numara. bitti. hiç yanılmadık. bellemiş millet 36,6m neden bu mesafe oda garip. tüfek deniyoruz diye garip garip işler. sonra biri kalkıyor 70 metrede 12 saçma var diyince adamı yalancı çıkarmaya çalışılıyor.
saçmanın kaç metre gittiğini kurşunun kaç metre gittiğini bilen yok. sizin hayal dediğiniz mesafelerden tavşan vurmakla geçti ömrümüz. sizin bu testleriniz basit komik geliyor benim gibilere. bötyle yapmacık basit işler çoğalınca soğudum bu forumdan yıllardır giriyorum gülüp gülüp çıkıyorum. bi çoğunuz yokken biz vardık ama şimdi bakıyorum forumun en kıymetli konusu bizim dağılma sebebimiz olan keçi bokundan barut olurmuy u sollamış. iyi denenmeler. ))
Sn GÜL
Forum profilinize bakmadan sizi epey yaşı ilerlemiş zannetmiştim.
Ancak öyle bir anlatmışsınız ki siz olayı zaten bitirmişsiniz.
Bu forum bilgi paylaşımı yapılması için kurulmuş bir paylaşım sitesi.
İyi yada kötü herkes fikrini,gözlemini,deneyimini,fotograf ve video larla paylaşabilir.
Eğridir, doğrudur ,hatalıdır yanlıştır bunu tartışabiliriz.
Amaç burada iyi niyetli olmak.Bilgi ve tecrübelerini paylaşmak.
Fakat sizi forumda yeni yeni görüyorum.Eski üye olmanız benim için hiç bir şey ifade etmiyor.
Şu ana kadarda bir paylaşımınızı görmediğim gibi birde paylaşan arkadaşları zan altında bırakacak açıklamalar yapmışsınız.
Sanki paylaşım yapanlar suçluymuş gibi.
Buyrun siz madem bu işleri bitirdiniz tecrübelerinizi yazında bizde faydalanalım.
Konu sizin ilginizi çekmiyorsa bırakın efendim ilgisi çekenler paylaşım yapmaya devam etsin.
Lütfen iyi niyetli olalım.En azından olmak için kendimizi zorlayalım.