Ahmet bey kaç model , vites manuel mi otomatik mi, donanımı hakkında bilgi verebilir misiniz. Yaşadığınız sorunlardan biraz bahsedebilir misiniz,rica etsem. Nissan dan sonraki durağım bu olabilir belki.
2015 model
Limited donanım
Parçalarını bulmak oldukça sıkıntılı piyasada ama serviste her parçası mevcut. Örneğin 2 adet ön balata serviste 350 tl.
Dışarıda 60 tl zaman zaman bulunuyor
Benim araç garantili garantisi bitmek üzere işte sıkıntılar o zaman başlayacak.
El freni hiç bir zaman tutmuyor. Yapıyorlar ayarlıyorlar 1 hafta sonra tutmamaya başlıyor.arıza önemsiz dışarıda bir çok usta tutmama nedenini biliyor ama servis garantiden çıkar diye müdahale ettirmiyor kendide yapamıyor. Mazot filtresi dışarıda şanslıysan bulursun 55 tl. Servisteki ücreti 350 tl.
1 kez araçta gıcırtılar gucurtu başladı kasislerde falan. Ankara bursa ve sakarya servisine gittim yapamadılar. Kimi dedi bu normal kimi dedi mazot deposundaki şamandradan geliyor. Hiç aklıma yatmadı. Bir usta buldum ona baktordım. Dedi kapı fitillerinden yapıyor.
Bana mantıklı geldi. Dışarıda fitil yok bulamadım. Servise gittim dedim kapı fitillerinden. Yok dediler olmaz dediler. Saçma dediler. Kavga dövüş 10 gün mücadele servise zorla fitilleri değiştirttim sesden eser kalmadı. Servis cahil. Bu araçlarda bi sıkıntı olduğunda dışarıdan bir ustadan arıza tespiti yaptıracaksın spnra servise kavga dçğüş ile müdahale ettireceksin. Yoksa servis arıdan anlamıyor sebebi bulamıyor. Arabanın sökülmedik yerini bırakmıyor. Kolay kolay arıza yapmıyor. Sadece ufak tefek şeyler. Ama maalesef ki servisle muhattap olmak zorunda kalıyorsun. Onlarda kanı beynine çıkarıyor. Sende doğal olarak serviste birinin gırtlağına yapışıyorsun.bu arabalar mükemmel ama alınmaz servisten dolayı. Takii adam gibi bir distribütör firma bunları ithal edene kadar. Balatalar için servise verdim. Aracı bir yıkamışlar sanki tel fırça ile. Her tarafı fizik çizik. Pasta cila yaptırmak zorunda kaldım kavga dövüş. Lastikleri yerine takmışlar bijonun biri yolda düşmüş ses yapınca fark ettim. Ya daha neler neler. Araç alacaksın servise expertize götürüyorsun araç motoru bitmiş nerdeyse herşeyi ile mükemmel diyolar kontrol edildi en küçük bi sıkıntı yok diyolar kişi güvenip aracı alıyo. 1 ay sonra motor şanzuman elinde kalıyo. Ehani bakmıştınız hani mükemmeldi. Aslında araç hurda ama güvenipte götürdüğünüz serviste iyi bi usta yokki.
Manuel en güzeli otomatik anormal çok yakıyor. Kullandım 1 yıl
Manueli çok az yakıyor.
Durumlar bunlardan ibaret