0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pamuk gibi doluları Allah'ın izni ile ipek gibi yaptım ama ne ipek Kısmet olursa video yapıp foruma ekleyeceğimVectan kısmını anladım Allah'ın izni ile asıl maharetiniÇok soğuk ve fırtınada gösterecek inşallah
Peki pamuk mu daha ağır ipek mi Video gelirse keyifle izleriz inşallah Fişek zaten kargada kendini ispatlamıştı ama tahtalı daha zor bir sınav ondan da 100 tam puanla geçti Ördek için saklıyorum onları tahtalıya atmaya kıyamam fişeklerin üzerine 50 metreden kısa mesafede kullanımı sakıncalıdır yazdım
vectan,nın AO var sp2 var aman Allah,ım didim
bu gün yeni kombinasyonlar (ağır sıkı kullanamıyanlara) denedim dörtder adet sıktım 0.01 terazi ile -)Vectan A1 Standart 1.65 gram u688 kapsül 33 gram 4 numara saçma yıldız kapama 36 metreden a4 kağıdı doldurdu 71cm namlu ile 2-) cx2000 kapsül 1.80gram tecna barut 34 gramda düz sıvama kapama çok iyi grupman sağladı tapa olarak bp 33-36 gram tapasını kullandım .sonbaharda bu aylarda kullanılacak fişekler .çok makül orta fişekler oldu. karga fişeği gerçi hüseyin beyi kesmez bu fişekler ben sp2 barutla çok eskiden beri mağnum fişekler sarıyorum sanırım 2005 senesiden kalma 5 adet mağnum şevrotin(buckshot) geçti elime içeriğini unutmuşum kestim baktım kendi fişeğime tam olarak u686kapsül 2.45 gram sp2 barut kısatılmış binor tapa 70 mm kovana 7.5mmx18adet doldurmuşum 2 tanesini sıktım yıkıyor ortalığı yakından yağ tenekesine sıktım tenekenin yarısı yok grupmadıda iyi olmuş
yarın da ben bıraz karga kovalıycam bakalım nolcak