Kardeşim perfect mamayi bir kere dene. Siddetle oneriyorum. Harika bir mama. Bende 3yil bonocibo kullandim. Ayni senin gibi. Suanda 8. Perfect cuvalim. Super.
Gökmen Bey iyi günler, köpekte mama kullanımı memnuniyeti çok çabuk belli etmez kendini, bişey soracam köpeğinizde kepeklenme yada tüğlerinin parlaklığı nasıl mat gibi mi yoksa parlak mı? Güneşte belli olur yada severken illa belli eder yumuşaklığı filan.
Daha önce belli bir süre mama kullanmayı bıraktım köpeğin performansından bişey yok gibi ama tüğleri mat ve kepeklenme vardı ama düzgün bir mama kullandıktan sonra köpek resmen şekil değiştirdi, tüğler parlak, yumuşaktı.
Eğer tavsiye ettiğiniz mamada bu şekildeyse gerçen güzel bir mamadır.
İçerik olarak baktığımızda da,
İÇERİK: Kuzu Eti, Pirinç, Mısır, Mısır Gluteni, Buğday ve Yan Ürünleri, Hayvansal Yağ, Sofralık Ayçiçek Yağı, Kurutulmuş Pancar Posası, Arpa, Omega 3-Omega 6 Yağ Asitleri, Toz Haline Getirilmiş Selüloz, Maya Özütü (Mannan - Oligosakkarit Kaynağı), MCP (Mono Calcium Phosphat), PST (Kurutulmuş Peynir Altı Suyu).
olduğunu görüyoruz, yine tahıl ağırlıklı. Eğer buna rağmen yukardaki saydığım özellikleri sağlıyorsa güzel bir mamadır.