ne istiyonuz þu domuzdan salýyonuz köpecikleri ýsýrýyolar domuzu bi arka baldýrýndan bi saðýndan bi solundan kime dert yansýn domuzcuk birda avcýya bakýyo ula senmi saldýn bu köpekleri der gibi üstüne varýnca yiyor kurþunu pat domuzcuk dünyaya veda ediyor
valla adamlar gü,zel av yapýyor nerde bizde o toto iki köpekle tek silahla burun buruna hekle baþbaþa öðle yemeðimi akþam sofrasýmý randevu ne randevusu yak aða bende o toto çoluk çocuk sahibiyim çizdirtmem postu allahýn ormanýnda tek baþýma iþim olmaz domuzla gitmem ben o randevuya.
kendimi saðlama almadan ekip kurmadan domuz avýna varmadým bozuk avcý düzeninde avý býrakýp ekip baþýna haber verip oradan ayrýldýk kendi ekibimle. efendim misafir gelmiþ küçük paþa torunu ilk domuz avý haycý çýkardý ormandan sýralý duran kolda biri bastý tetiðe dan dan dan saðýndaki kolu yatýrdý yere 7 kiþi yerde tam siper domuz gelse avcýonýn üstüne basar geçer pozisyon o can pazarý allahtan aceminin saðýnda tepe var attýðý üstten gitmiþ boy hizasýnýn üstünde saðdaki avcýlarýn baþ üstü mermi ýslýðýndan geçilmeyince adamlar anlamamýþ ne olduðunu tam siper yere yatmýþlar birini baðlakta olayýn etkisinden kurtulan arkadaþ koþmuþ tepenin ardýna bakmýþ paþa torununa ula napyon saðýnda yedi kiþiyi vurdun sen kim bunun sahibi sahip olsun itine derken zor aldýk elinden paþazadenin torununu '' adam piþkin piþkin ben domuza attým demezmi'' bu av günü ikinci baðlak baþka olay ayný bün ikinci olay,
vay efendim üçbeþ açýk göz (güya domuza gittik baðlaðýn önü baðlanmaz atýþ mesafesinde 25 metreden35 derece açýdan baþka yere atýþ yapýlmaz bizim ekipte bize ters ) baðlaðýn 30 metreden önümüzü baþka açýk gözlerin baðladýðý avlara þahit oldum tepelerine varýp domuz diye baðýrýp havaya 9 no saçmayla altlarýna ettirdiðimiz oldu ama adamlar cahil anlamýyor hal böyleyken sürek avýna gitmez olduk cahille sohbeti kestik domuz avý olacak adam avý sonrada vay efendim domuz avýnda adam öldü vay vay,,,
rabbim her avcýya kazasýz belasýz aðýz tadýnda bol nasipli keyifli avlar yaþatsýn.
saygýlarýmla.