0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ersin Bey daha güzel ve keyifli avlarınız olur inşallah. Rast gele..
Ersinim geçmiş olsun kardeşim Var mı yapabileceğimiz birşey? Koşar geliriz evvelallah. Sağlık herseydir. Bu arada daim olsun avlarin. Hiç yüz yüze tanismadik ama Izmir de bi kardeşin var unutma sakın. Kalbi senin kadar güzel insanın kalbi güçlüdür . Çok geçmiş olsun kardeşim. 545 809 71 26Bu telefon kadar yakınız kardeşim. Elimden gelen birşey olursa ara lütfen. RAST GELE
Ersin bey dostum,Rabbimiz şifanızı versin. Sağlıkla avlanmayı uzuuun yıllar nasip etsin.
geçmiş olsun maşşalah bol bereketli olmuş bol berekeli nice avlar dilerim
Ersin seni tekrar aramızda görmek güzel,gelmiş geçmiş olsun inşallah.Herşey gönlünce olsun,rast gele.
Ersin geçmiş olsun, Allah sağlık, mutluluk içinde uzun ömür versin. Maşallah güzel avlanmışsınız, avınız bol, dostluk ve muhabbetiniz daim, sofranız bereketli olsun. Selamlar
Daim olsun rastgele. ..
kardeş tekrar geçmiş olsun,sağlık her şeydir önce sen sonra canan çünkü sağlık tam değilse yakın veya uzak çevrende kimseye faydan tam olmuyor rabbim tüm şifa bekleyenlerede acil şifa versin dermansızından dert vermesin. resimler ortam çok sıçak maşallah rektefeden sıfır kilometre çıkmışsın tekrar maşallah kardeşim dağ komandosu gibisin rabbim nazarlardan korusun, darısı daha nice güzel ağıztadında sağlıkla dostluk hamuruyla yoğrulu av günlerin olsun.sevgi saygı ve selamlarımla.
Herşeyden önce çok geçmiş olsun kardeşim Seni sağlıklı böylesi avlaklarda görmek beni çok mutlu etti Babana ve sana sağlıklı nice güzel yıllar ve avlar diliyorum.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun arkadaşım. Sağlıklı bir ömür dilerim.