Gönderen Konu: PAZAR TAHTALILARI  (Okunma sayýsý 10491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Murat ÖZBAÞ

• *
  • Ýleti: 562
Ynt: PAZAR TAHTALILARI
« Yanýtla #25 : 17 Ekim 2016, 22:37:20 »
rastgele emrah bey güzel av olmuþ orada izin almak gerekiyormu
Murat ÖZBAÞ
1988 TERME

The following users thanked this post: Emrah AKDENÝZ

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 5004
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #26 : 18 Ekim 2016, 13:45:13 »
rastgele emrah bey güzel av olmuþ orada izin almak gerekiyormu
Ýzin her yer için geçerli.. Avbise baðlý olmayan beyaz alan kalmadý..
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdýþý Halit YILDIRIM

• *
  • Ýleti: 382
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Find Sexy Womans in your town for night
« Yanýtla #27 : 18 Ekim 2016, 14:12:55 »
Döktürmüþsün yine Emrah. Daim olsun. At binenin kýlýç kuþananýn. Bu avý yapamayanlardýr kýskananlar. Meyve veren aðacý taþlýyorlar.
  • USSR IJ27
  • HuСЂlu RENOVA
  • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !

Çevrimdýþý Erol SÜMER

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1852
« Yanýtla #28 : 18 Ekim 2016, 14:48:38 »
avýnýz ve dostluðunuz daim olsun...rasgele
Erol SÜMER
1974 ANKARA ETÝMESGUT

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #29 : 18 Ekim 2016, 14:49:46 »
@Halit YILDIRIM  @Erol SÜMER
Teþekkür ederim. Daha güzel avlar sizlere nasip olsun inþallah. Rast gele..
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdýþý Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 638
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #30 : 18 Ekim 2016, 19:15:20 »
Bazýlarýnýn klasik huyudur kendi bir halta yaramaz bir þeyler yapanlarý da  hasatinden eleþtirir sanki bir þeyler yapamamasýnýn acýsýný çýkarýrcasýna öylelerini takmaya deðmez Emra Bey. Hayýrlý avlar videolarýn devamýný bekleriz.  ;)
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaþayacaktýr.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

The following users thanked this post: Emrah AKDENÝZ, Selim UYGUN

Çevrimdýþý Emrah CELASÝN

• *
  • Ýleti: 126
  • Avcýlýk Bir Yaþam Tarzýdýr...
« Yanýtla #31 : 18 Ekim 2016, 19:25:04 »
daim olsun adaþ en sevdiðim av bu siz eken baþlamýsýnýz bizde iyice kýþlamadan yüksekler tadý olmuyor ozaman geliyorlar..

rastgele....
  • Franchi First Class
  • Çifsan Çifte
  • Torun Süper light SP
  • SETTER
Veteriner Hekim Emrah CELASÝN
A Rh + 1982 BURSA-Bolu/Göynük

Bilecik Ýl Gýda,Tarým ve Hayvancýlýk Müdürlüðü
Hayvan Saðlýðý, Yetiþtiriciliði ve Su Ürünleri Þubesi.

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #32 : 18 Ekim 2016, 22:58:23 »
Bazýlarýnýn klasik huyudur kendi bir halta yaramaz bir þeyler yapanlarý da  hasatinden eleþtirir sanki bir þeyler yapamamasýnýn acýsýný çýkarýrcasýna öylelerini takmaya deðmez Emra Bey. Hayýrlý avlar videolarýn devamýný bekleriz.  ;)
@Hakan ATASOY benim için sorun yok, ben kendi halimde naturel takýlýp avýmý yapýp keyfime bakarým..
Teþekkürler, inþallah av yaptýkça video çekimi de olur...

daim olsun adaþ en sevdiðim av bu siz eken baþlamýsýnýz bizde iyice kýþlamadan yüksekler tadý olmuyor ozaman geliyorlar..

rastgele....
Teþekkürler Emrah Bey, bizde de erken aslýnda biraz daha zamaný var, kurtlanmýþtýk iyice sezon açýlýnca dayanamayýp siftahý yaptýk :D
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdýþý Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 914
  • avcýlýk özgürlüktür.
« Yanýtla #33 : 31 Ekim 2016, 20:21:35 »
Emrah bey güzel avlar yapmýþsýn maþallah. ben bir süredir takip edemiyordum forumu hepsini birden gördüm, daim olsun inþallah. O zevzeklere de kafaný takmaya deðmez. Bende facebook ta yaþadým ayný sorunlarý uzun zamandýr kullanmýyorum. Onlara cevap vermeye çalýþmak onlarý mutlu eder, hiç kale alma. Senin fotoðraf ve videolarýný büyük bir zevkle takip ediyorum, iki zevzek yüzünden bizi bunlardan mahrum etme. Bak senin yüzünden karga avcýlýðýna bile baþladým  ;D Avlarýnýn ve muhabbetinin devamýný dilerim, selamlar.
  • Franchi Affinity y.oto. 71
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda
Mustafa AYDIN  1973 SAKARYA

Çevrimdýþý Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 586
« Yanýtla #34 : 31 Ekim 2016, 22:38:19 »
Emrah bey
--- ürür kervan yürür...
Tam ben de ayný þeyi yazacaktým.... Yola devam Emrah , bunu yapanalar emin ol fesatlýk ve hasetlikle kendini yiyen insanlardýr... ;
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sýralý Patlar

Çevrimdýþý Cengiz DEMÝRBAÞ

• *
  • Ýleti: 122
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #35 : 31 Ekim 2016, 22:50:46 »
Avin daim olsun Emrah bey tahtalilar toplanmadi galiba 
  • Huglu cifte
1983 Fransa

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #36 : 01 Kasým 2016, 17:53:29 »
@Mustafa AYDIN 54
@Cüneyt ESMER
@Cengiz DEMÝRBAÞ
Güzel yorum ve iyi dilekleriniz için çok teþekkür ederim..  ^-^
Cengiz Bey þuan da göçler epey geldi büyük alaylar var durum gayet iyi, halen gelmeye devam ediyorlar takipteyiz ;)
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdýþý Þevki MÝRZA

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1711
  • PARTRÝDGE HUNTER
« Yanýtla #37 : 02 Kasým 2016, 22:06:05 »

Güzel yorumlarýnýz ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teþekkür ederim.. Daha güzel avlar sizlere asip olsun, dostluk ve muhabbetleriniz daim olsun inþallah..

Sözüm meclisten dýþarýdýr, özür dileyerek bir kaç þey yazmam gerek..

Bazý þahýslar, bu platformdaki av paylaþýmlarýma istinaden, sosyal medya üzerinden bana ulaþýp av, belge, usül kaide adýna þahsýma bazý uygunsuz cümleler sarfetti.. Foruma üye olup olmadýklarýný bilmiyorum..
Ben, gerek paylaþýmlarým adýna gerek þahsým adýna olabildiðince þeffaf ve samimi olmaya gayret gösteriyorum..
Hiç kimseye hiç bir þey ispat etmek zorunda deðilim.. Benim avlarým üzerine iddiada bulunmak hiç bir iþgüzarýn üzerine vazife deðil..
Sanal ortamda kuraldan çok kuralcýlýk yapýp gerçekte her türlü kuralsýzlýðý kendine alýþkanlýk haline getirenler, herkesi kendisi gibi zannetmesin.. Gerçekten hoþ olmuyor!..

Ben, av yaptýðým bölgede avbisten randevu almasam hatta belgem olmasa ! bile istediðim þekilde avýmý yine rahatça yapabilirdim..
Aþaðýdaki fotoðraf, bugünkü avýma ait kota bilgisidir.. Sanýrým yeterince açýklayýcý bir cevap olmuþtur..
Bunu paylaþmaya asla mecbur deðilim ama hoþ olmayan ithamlarda bulunan þahýslar en azýndan görmüþ olurlar ki göreceklerine adým gibi eminim..
Kuralcýlýk adýna bazý çirkin sözlerde bulunanlara bunun üzerine baþka bir söz söylemek istemiyorum.
Herkesten tekrar özür dilerim..

ah hacý abi ahhhh kýraldan çok kýralcý kuraldan çok kuralcý vardýr bizim milletimizde... seni bilen biliyo bilmeyende .....nokatalarý neler yazdýðýmý biliyon sen .. av bulamayan kýskanç insan çook herlafa verýlecek çok cevabýmýz var ama lafa bakarým soyleyene bakarým .. maaþallah güzel avlarýn var sen paylaþýma devam et :)
  • Huðlu 103 Ce Süper poze
  • Huðlu Renova
  • Canik 55 shark fc
  • Huðlu 200AC
1985 - Ankara

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #38 : 03 Kasým 2016, 11:20:33 »
ah hacý abi ahhhh kýraldan çok kýralcý kuraldan çok kuralcý vardýr bizim milletimizde... seni bilen biliyo bilmeyende .....nokatalarý neler yazdýðýmý biliyon sen .. av bulamayan kýskanç insan çook herlafa verýlecek çok cevabýmýz var ama lafa bakarým soyleyene bakarým .. maaþallah güzel avlarýn var sen paylaþýma devam et :)
@Þevki MÝRZA Eyvallah hacý saðolasýn. Horoza sormuþlar tavuk mu yumurtadan çýkar yumurta mý tavuktan diye, ben polemiðe girmem iþime bakarým demiþ :)
Biz biliyoruz birbirimizi sýkýntý yok...
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Mustafa AYDIN 54

Çevrimdýþý Gökhan AKDOÐAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1167
« Yanýtla #39 : 03 Kasým 2016, 11:38:06 »
Emrah bey maalesef artýk bazý þeylerin tadýný kaçýrmaya baþladýlar, Mak, Avbis vsvs biz avcýlarýn üzerimize çok geliyor, hatlerini aþýyorlar. Birlik olup yapýlabileceðiniý düþünmüyorum ama bütün yasal avcýlar sistemden kendini çekecek hem dernek hem vergi kayýtlarýný sonlandýracak ve bizim ülkeye ne kadar katkýda bulunduðumuz ortaa çýkacak, böylelikle hem bizim arkamýzda durmayan bazý kulüp baþkanlarýda ne oldum diyecek, o avbisi çýkaran arkadaþlarda yukarýdaki makamlara attýðý yalanlara kýlýf aramaya çalýþacak ve belkide bizim deðerimiz anlaþýlacak. Ama maalesef bunun yapýlabilceðini sanmýyorum, bu yýl geçti belki önümüzdeki yýlda yasal avlanýrým ondan sonraki sene artýk duruma göre bakacam. Olmadýk insanlar için can sýkmaya deðmez oldu ki þikayet söz konusu þikayeti yapan  dilekçesinde adýný soyadýný iletiþim bilgilerini yazmak zorunda, siz suçsuzluðunu kanýtladýktan sonra dava yolunuz açýktýr, hem ilgili kuruma hem de ilgili kiþi ve kiþilere.
« Son Düzenleme: 03 Kasým 2016, 11:39:11 Gönderen: Gökhan AKDOÐAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOÐAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUÐLA

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #40 : 03 Kasým 2016, 11:45:33 »
Emrah bey maalesef artýk bazý þeylerin tadýný kaçýrmaya baþladýlar, Mak, Avbis vsvs biz avcýlarýn üzerimize çok geliyor, hatlerini aþýyorlar. Birlik olup yapýlabileceðiniý düþünmüyorum ama bütün yasal avcýlar sistemden kendini çekecek hem dernek hem vergi kayýtlarýný sonlandýracak ve bizim ülkeye ne kadar katkýda bulunduðumuz ortaa çýkacak, böylelikle hem bizim arkamýzda durmayan bazý kulüp baþkanlarýda ne oldum diyecek, o avbisi çýkaran arkadaþlarda yukarýdaki makamlara attýðý yalanlara kýlýf aramaya çalýþacak ve belkide bizim deðerimiz anlaþýlacak. Ama maalesef bunun yapýlabilceðini sanmýyorum, bu yýl geçti belki önümüzdeki yýlda yasal avlanýrým ondan sonraki sene artýk duruma göre bakacam. Olmadýk insanlar için can sýkmaya deðmez oldu ki þikayet söz konusu þikayeti yapan  dilekçesinde adýný soyadýný iletiþim bilgilerini yazmak zorunda, siz suçsuzluðunu kanýtladýktan sonra dava yolunuz açýktýr, hem ilgili kuruma hem de ilgili kiþi ve kiþilere.
Sistemin dayatmalarý yüzünden kaç tane tanýdýðým avcý, belgesini iptal etti. Yani bunu mu istiyorlar bilmiyorum.. Zorla insanlarý illegal yöntemlere sürüklüyorlar.. Adam bütün kurallara uymuþ, buna raðmen yok þöyle yok böyle habire bir þeyler dayatmaya çalýþýyorlar..
Dediðiniz gibi resmi kanaldan herkes bir anda çekilse ozaman anlarlar durumu ama, ne dkmp ne de orman bakanlýðýnda avcýnýn halinden anlayan birilerinin olduðunu sanmýyorum...
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Gökhan AKDOÐAN

Çevrimdýþý Gökhan AKDOÐAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1167
« Yanýtla #41 : 03 Kasým 2016, 11:52:24 »
Sistemin dayatmalarý yüzünden kaç tane tanýdýðým avcý, belgesini iptal etti. Yani bunu mu istiyorlar bilmiyorum.. Zorla insanlarý illegal yöntemlere sürüklüyorlar.. Adam bütün kurallara uymuþ, buna raðmen yok þöyle yok böyle habire bir þeyler dayatmaya çalýþýyorlar..
Dediðiniz gibi resmi kanaldan herkes bir anda çekilse ozaman anlarlar durumu ama, ne dkmp ne de orman bakanlýðýnda avcýnýn halinden anlayan birilerinin olduðunu sanmýyorum...
Aslýnda tepki olarak yapýlmasý gereken o belli bir tarih belirleyip bütün Türkiye genelinde dilekçe verilse dikkat çekebilir fakat maalesef birlik olamama gibi bir sorunumuz var. Kimse halimizden anlayacaðýný sanmýyorum bunun en kestirme yolu bakanýn yada baþbakanýn direkt talimat vermesi ile olur ama o da biraz zor.Neyse hayýrlýsý artýk, bekleyip göreceðiz.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOÐAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUÐLA