@Emrah AKDENİZ kardeşim merhaba,kısaca bir iki kelamda ben eklemek isterim.
Maalesef son dönemlerde insanlarımızda "ego" adı verilen tatminsizlik ve karşısındaki insanı taşlama,eleştirirken rencide etme davranışı yayılmayan başladı.Sizin yaşadığınız duruma biraz benzer bir durum bende yaşamıştım.Ve genelde maalesef paylaşacak pek birşeyi olmayan insanlar,bunu anlamak ve öğrenmek yerine insanları eleştirirken kırmayı ve rencide etmeyi seviyor.
Ve ençok bu tip konuşmalar sosyal medya aracı olan Facebook gibi paylaşım sitelerinde çok oluyor.
Ben Facebook ta av paylaşımı yaparken banada abuk subuk yorumlar yapmışlardı.Ama 4 senedir Facebook kullanmıyorum.Paylaşımlarımı sadece burada yapıyorum.Maalesef böyle yorumlar yüzünden seviyede bir anda düşüyor.
Aklıma gelmişken,geçenlerde YouTube ye yüklediğim amatör çekim videolarımdan Baikal videosuna çakma hesaplı birisi yorum yapmış.Konu ejektör yağsız kaldığından çalışmamıştı.
Yorum şuydu:Birader sendeki tüfek Baikal in hurdası sana kötüsü denk gelmiş oda tüfekmi😊
Yani her ortamda bunlar maalesefki maalesef olabiliyor.Ne desek boş...
Bu arada avda şahane olmuş rastgele😊
@Atagan YILDIZ teşekkürler
Ben facebook hesabımda avla ilgili paylaşım yapmıyorum.. Çok nadirdir 1-2 kez paylaştım.. İşgüzar fahri hayvan hakları savunucuları var, yorumlarda polemik olmaması açısından işte....
Arkadaşlarla birlikte kurduğumuz bir grup sayfamız var bütün paylaşımları orada yapıyoruz ve güzel muhabbet ortamı oluyor.
Sizin baikal gibi benzer yorumları ben de aldım
bıldırcın avında 24 gr attım tüfek tıkandı, aaa sizin tüfek 24 çalıştırmıyor mu ? bir şeye yaramaz ozaman gibisinden
bu tür şeyleri hiç kaale almıyorum doğrusu..
Eleştiri herzaman olsun ama '' yapıcı '' olsun..
Adam yazmış, sen nerdeyse sürekli av paylaşımı yapıyorsun, senin kesin belgen de yoktur, bohçacısın, kuralsız av yapıyorsun gibi duruyor falan.. böyle ifadelerin yer alması beni kızdırdı.. Benim avımdan belgemden sana ne ? Beni nekadar tanıyorsun, hakkımda ne biliyorsun ki bunları yazıyorsun..
Geçen sene komşu köyden 2-3 işgüzar, samsun harici yabancı plaka görürsek şikayet edeceğiz, bizim sahamızda av yapmasınlar gibisinden konuştular.. bu şahısları çok iyi tanırım ikisin de de 7+1 otomatik var, takoz yok birinin ruhsatı yok, ikisinin belgesi yok, gece far avı da yapıyorlar ve bu haldeyken yabancı avcı şikayet edeceklermiş !! Böyle saçmalık olur mu.. İnanki gece far avında başka bir ihbarla jandarmayı üzerinize yollarım, gündüz adım attığınız her yerde sizi ben şikayet ederim nefes aldırmam dedim. daha da çıt çıkartamadılar..
Gerçekten hiç hoş olmayan şeyler.. Bu tip insanların, faydalı hiç bir şeye kafası basmaz ama fesatlık dedin mi allame olurlar...