Bugün keklik ve tavsana kota almisim gecen yil ki 30 kadar keklikden 5 keklik kalmis onlarda olmus pilot nere aliyosun iki attik bos. Neyse dedim göle bakayim belki ordek vardir. Kotasina tukureyim uc yildan beri daha denetlemeye rastlamadik ben avima bakayim dedim neyse kopek ariyor filan ordekler golun ortasinda nere atiyosun. Döndük arabaya biz keklikte iken adamlar resmen gole kursun döktü ordan kacan 4 ordek evlerin yanina oturmuslar. Biz goren ikisi kalkti tetigi kestim emniyet kapali emniyeti actik ordekler evin hizasina geldi, ayip olur diye gonderdik gitti. Neyse aramaya devam Allahim yarabbim yesil kalkti ama bu kadar korkmadim kendimi toparladim diyene kadar ikisini de attim zaten kocaman, agiz dolusu HASSS...KTIR. Kendime kizmalar filan derken baktim av koruma onlara dogru yöneldim. Dedim ne diyecekler bakalim zaten yeþili kacirmisim kahrimdan ölüyorum. Lan lan laaaan aramizdan gýr kalmasin mi? Namluyu dogrulttum 'Abiiiii belgeler tam kotada davsanla kekligi aldim, atayim miiiii?' Adam bi duraksadi namlu hala ördekte
A a at at. Atayim da cezayi köstür demi?
Yok kesmezdik bilmem desede giden gitti. Gýrý bilmem de o yesil icin ceza yenirdi yav o ne la öyle gaz gibiydi.