Gönderen Konu: ATAYIM MI ABÝÝÝ?  (Okunma sayýsý 2296 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Gökhan AKDOÐAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1166
ATAYIM MI ABÝÝÝ?
« : 15 Ekim 2016, 22:07:18 »
Bugün keklik ve tavsana kota almisim gecen yil ki 30 kadar keklikden 5 keklik kalmis onlarda olmus pilot nere aliyosun iki attik bos. Neyse dedim göle bakayim belki ordek vardir. Kotasina tukureyim uc yildan beri daha denetlemeye rastlamadik ben avima bakayim dedim neyse kopek ariyor filan ordekler golun ortasinda nere atiyosun. Döndük arabaya biz keklikte iken adamlar resmen gole kursun döktü ordan kacan 4 ordek evlerin yanina oturmuslar. Biz goren ikisi kalkti tetigi kestim emniyet kapali emniyeti actik ordekler evin hizasina geldi, ayip olur diye gonderdik gitti. Neyse aramaya devam Allahim yarabbim yesil kalkti ama bu kadar korkmadim kendimi toparladim diyene kadar ikisini de attim zaten kocaman, agiz dolusu HASSS...KTIR.  Kendime kizmalar filan derken baktim av koruma onlara dogru yöneldim. Dedim ne diyecekler bakalim zaten yeþili kacirmisim kahrimdan ölüyorum. Lan lan laaaan aramizdan gýr kalmasin mi? Namluyu dogrulttum 'Abiiiii belgeler tam kotada davsanla kekligi aldim, atayim miiiii?' Adam bi duraksadi namlu hala ördekte :) A a at at. Atayim da cezayi köstür demi?
Yok kesmezdik bilmem desede giden gitti.  Gýrý bilmem de o yesil icin ceza yenirdi yav o ne la öyle gaz gibiydi.  :afro:
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 22:16:05 Gönderen: Gökhan AKDOÐAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOÐAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUÐLA

Çevrimdýþý Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 655
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ATAYIM MI ABÝÝÝ?
« Yanýtla #1 : 15 Ekim 2016, 22:21:07 »
Ýlk elin günahý olmazmis, ilk günler hamlik heyecan olacak. Av korumada tam zamanýnda denk gelmiþ  ;D ;D. At deselerde iyi yapmýþsýnýz hiç belli olmaz basarlar cezayý  ;)
  • Franchi affinity 12 / 66
  • Sarsýlmaz super champion 12 / 71
  • Atüs tek kýrma 36 / 71
  • Huglu tek kýrma (stetienne namlu ) 12 / 71
Antalya- Konyaaltý 1992

The following users thanked this post: Gökhan AKDOÐAN, Selim UYGUN

• Müdavim Üyemiz
« Yanýtla #2 : 15 Ekim 2016, 23:07:17 »
Ýlk elin günahý olmazmis, ilk günler hamlik heyecan olacak. Av korumada tam zamanýnda denk gelmiþ  ;D ;D. At deselerde iyi yapmýþsýnýz hiç belli olmaz basarlar cezayý  ;)
Sagolasin Yasin acikcasi ordege attim filan vursamda kacmayacaktim adam gibi sordum ben hersey tamam var mi bi eksigimiz yok sacma sapan bir sistem yuzunden  kirk yilda bi guzel av geldi birini ben yolladim birinide onlar denk geldi. Ama gir degilde yesil kalksaydi atardim vallaha. ;)
Gökhan AKDOÐAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUÐLA

The following users thanked this post: Yasin TORAN

Çevrimdýþý Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
  • Ýleti: 4368
« Yanýtla #3 : 15 Ekim 2016, 23:18:39 »
 ;D ;D Getti goca yeþil getti  ;D olsun be,insanýn yüreðini hoplatmasý bile yeter  :D bidahaki sefere artýk,kotaya yeþili de eklemeyi unutmayýn  :D rast gele.
  • AKKAR ALTAY SÝLVER YARIOTOMATÝK
  • HUÐLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 ÝSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASÝYE

The following users thanked this post: Gökhan AKDOÐAN

Çevrimdýþý Halit YILDIRIM

• *
  • Ýleti: 382
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Find Sexy Womans in your town for night
« Yanýtla #4 : 15 Ekim 2016, 23:21:22 »
Saðlýk olsun da resimler bir saða bir sola yatýrýyo düzeltseydin iyiydi. Selamlar.
  • USSR IJ27
  • HuСЂlu RENOVA
  • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !

The following users thanked this post: Gökhan AKDOÐAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanýtla #5 : 15 Ekim 2016, 23:31:55 »
;D ;D Getti goca yeþil getti  ;D olsun be,insanýn yüreðini hoplatmasý bile yeter  :D bidahaki sefere artýk,kotaya yeþili de eklemeyi unutmayýn  :D rast gele.
Sorma abi ya eve geldim yatiyorum uyumusum, ruyamda gordum yeminle kanat sesiyle uyadim korktumda  ;D
Aklima takili kaldi abi gormen lazimdi ya efsaneydi neyse nasip degilmis demek ki.
Kota anlaminda acikcasi pek dusunmuyordum ordege bakmayi keklikte umdugumuzu bulamayinca bide arkadasin isi cikti bende kac zamndir Girdeyv yaylasi diye sayikliyordum en azindan gezeyim dedim o yuzden pas gectim zaten isin etrasani sonradan av korumayla konusunca ogrendim o avlaga ordek kotasi vermeyi unutmuslar.
Gökhan AKDOÐAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUÐLA

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanýtla #6 : 15 Ekim 2016, 23:34:04 »
Saðlýk olsun da resimler bir saða bir sola yatýrýyo düzeltseydin iyiydi. Selamlar.
Aynen nasip degilmis demekki. Fotograflar tapatalktan o selkide onceki paylasimlarda duzeltmeyi denedim ama yine ayni cikti o yuzden bu sekilde
Gökhan AKDOÐAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUÐLA

The following users thanked this post: Halit YILDIRIM