Gönderen Konu: sellier bellot coronalar dolabımdaki yerini aldı teşekkürler KAFKAS AV  (Okunma sayısı 10769 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
herkeze iyi akşamlar salı günü ve sipariş ettiğim sellier bellot 32 gr corona ve 30,5 gr mirage fişekler geldi öncelikle tüm kafkas av personeline teşekkür ediyorum ... bu yılki sezon için yerli fişeğe pek sıcak bakmadığım için italyan markalardan rc ve bp fişeklerim vardı fakat çoğu zaman forumda en güvendiğimiz bildiğimiz markalardan  mirage ,b&p,,rc  vs. gibi fişeklerin fason olarak üretilip türkiyede  doldurulduğunu duyuyoruz açıkçası bu konuda şüphelerim yok değil :) çevremde ve forumda edindiğim bilgiye göre sellier bellot av fişekleri dikkatimi çekti ve eminim daha henüz deneme yapmadığım halde italyan markalardan aşağı kalmıycağını düşünüyorum çünkü fişek üretiminde ki bütün malzemeyi bu firma kendisi üretiyormuş barut tapa kovan vs. 2015 yılının nisan ayında  erasmus arkadaşlarımın yanına polonyaya gittim oradan gezi esnasında  çek' in başkenti prag'a (praha) geçtim tesadüfen bir av vitrininde sellier bellotun  av fişeği dışında 9 mm parabellumdan tutunda 308. wın mag. mermisine kadar değişik kalibrelerde mermilerini gördüm fakat av fişeklerini vitrinde göremeyince içeri girip bakmadım yanımda zaten 4 kişi vardı  prag ,brno, banov gibi şehirlerinde satış noktaları varmış yani çek cumhuriyetinde epey yaygın kullanılan bir marka olduğunu düşünüyorum  ben bu firmanın tüm ürünlerinin kesinlikle ve kesinlkle tamamen orjinal olduğuna inanıyorum en altta atacağım resim pragda sellier bellotun işletmesi buradan gerekli yerlere sevkiyat yaptıklarını düşünüyorum bildiğim kadarını sizinle paylaşma gereğini duydum herkeze rastgele iyi akşamlar diliyorum :)...

« Son Düzenleme: 13 Ekim 2016, 22:38:19 Gönderen: İsmail BİLİR »
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
  • Huğlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Şerit-61 cm Slug
1987 balıkesir

The following users thanked this post: Adem KARACAN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
İsmail bey hayırlı olsun, kazasız belasız güzel avlarda kullanmak nasip olur inşallah.
Fişek kapama malzemeniz varsa eğer rica etsem 30.5 gr fişeklerden 1 adet kesip barut ve tapayı fotoğraflamanız mümkün mü ?
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İsmail bey hayırlı olsun, kazasız belasız güzel avlarda kullanmak nasip olur inşallah.
Fişek kapama malzemeniz varsa eğer rica etsem 30.5 gr fişeklerden 1 adet kesip barut ve tapayı fotoğraflamanız mümkün mü ?

çok teşekkür ederim emrah bey  tabiki ne demek  yarın atsam sizin için sorun olmaz değil mi  :)?
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 00:15:21 Gönderen: İsmail BİLİR »
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ, Selim UYGUN

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
tabiki emrah bey ne demek  yarın atsam sizin için sorun olmaz değil mi  :)?
estağfurullah nezaman müsait olursanız :) sülün resmi olan kutuyla geyik resmi olan kutularda malzeme farkı vardı.. Keklik resimli kutuda hangi malzeme var onu merak ettim. elimde geyik resimli olan kutulardan var, 1.70 A1 barut mevcut. şimdi bayiye gelenler sizin aldıklarınızdan keklik resimli. oyüzden malzemeyi görmek istedim  ^-^  teşekkürler..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: İsmail BİLİR, Selim UYGUN

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merak etmeyin 1-2 yıl sonra bunun da sahtesi çıkar. :o BP den soğudum bu sahteciler yüzünden.
1980-Antalya

The following users thanked this post: Rıza BOZOKLU, İsmail BİLİR, Selim UYGUN

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merak etmeyin 1-2 yıl sonra bunun da sahtesi çıkar. :o BP den soğudum bu sahteciler yüzünden.
;D ;D yaşar bey o zaman ben 2 parti daha sipariş verip stok edeyim işin şakası bir yana malesef  çok fason üretim var piyasada elin yabancısı her şeyin envaisini kalitesini kullanır biz isek kaliteli bir ürün bulduğumuzda stok etmek durumunda kalırız malesef üzülerek söylemek ve kabul etmek gerekiyor toplum olarak diğer avrupa toplumlarına ulaşmak için daha çok yol almamız gerekiyor :-\
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Ali AKIL

• *
Geçmiş  yıllarda kullandığım  selierli & bellot corona 32gr ve vega 30gr  güzel avlar yaptım sonradan aldığım fişeklerin saçmaları bozuk çıktı  ve verimliliği düştü  5 ve 7 no arası karışık  tı  bu partiyi merak ettim inşallah  güzel dir

« Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 14:30:59 Gönderen: Ali AKIL »
  • BERETTA 690 Field lll
  • BERETTA S686 L SIPECIAL
Ali AKIL
1986-Antalya

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Geçmiş  yıllarda kullandığım  selierli & bellot corona 32gr ve vega 30gr  güzel avlar yaptım sonradan aldığım fişeklerin saçmaları bozuk çıktı  ve verimliliği düştü  5 ve 7 no arası karışık  tı  bu partiyi merak ettim inşallah  güzel dir

inşallah ali bey diğer firmalar gibi umarım her geçen yıl bozmazlar üretim kalitesini şu zamanda beni orjinalliğine ve kalitesine inandırdığı için tercih ettim umarım yanılmam italyan fişeklerini aratmaz inşallah öyle ümit ediyorum iyi akşamalar :)
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
           Tüfeğin huğlu ise mirage, bp, rc ve fiocchi  ilk tercihin olmalı, bu fişekleri seveceğini pek sanmam.Gerçi benim sarsılmaz da öyle ama, sanki İtalyan fişekleri ile aşk yaşıyorlar.Ama inşallah randıman alırsın.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

The following users thanked this post: İsmail BİLİR

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Fişekler sūper rastgele
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

The following users thanked this post: İsmail BİLİR

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Fişekler sūper rastgele
çok teşekkür ederim şenay bey :)
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
           Tüfeğin huğlu ise mirage, bp, rc ve fiocchi  ilk tercihin olmalı, bu fişekleri seveceğini pek sanmam.Gerçi benim sarsılmaz da öyle ama, sanki İtalyan fişekleri ile aşk yaşıyorlar.Ama inşallah randıman alırsın.

evet mehmet bey tüfeğim huğlu 202b çifte bp rc mirage var açıkçası en uygun fişeği bulmaya çalışıyorum birde saydığımız fişeklerin çoğu fason üretim deyince millet kime inanacağımı şaşırıyorum  :-[ ben bunların orjinal olduğunu düşündüğüm için aldım bakalım italyanların aratmaz inşallah bana olmadı abime veririm berettayla aşk yaşasın  :D
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Çok güzel fişeklerdir. Bende son senelerde bunlardan kullanmaya başladım Corona ve Fortuna. 4-5 kutuda tek kurşunu almıştım. Saçma numaraları da karışıktır. 2-3 4-5 gibi.
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

The following users thanked this post: İsmail BİLİR, Selim UYGUN

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Çok güzel fişeklerdir. Bende son senelerde bunlardan kullanmaya başladım Corona ve Fortuna. 4-5 kutuda tek kurşunu almıştım. Saçma numaraları da karışıktır. 2-3 4-5 gibi.
inşallah cüneyt bey henüz daha deneme fırsatım olmadı inşallah sizin gibi bnde memnun kalırım iyi akşamlar :)
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

The following users thanked this post: Cüneyt ESMER

Çevrimdışı Mehmet PİLGİR

• Expert Üye
herkeze iyi akşamlar salı günü ve sipariş ettiğim sellier bellot 32 gr corona ve 30,5 gr mirage fişekler geldi öncelikle tüm kafkas av personeline teşekkür ediyorum ... bu yılki sezon için yerli fişeğe pek sıcak bakmadığım için italyan markalardan rc ve bp fişeklerim vardı fakat çoğu zaman forumda en güvendiğimiz bildiğimiz markalardan  mirage ,b&p,,rc  vs. gibi fişeklerin fason olarak üretilip türkiyede  doldurulduğunu duyuyoruz açıkçası bu konuda şüphelerim yok değil :) çevremde ve forumda edindiğim bilgiye göre sellier bellot av fişekleri dikkatimi çekti ve eminim daha henüz deneme yapmadığım halde italyan markalardan aşağı kalmıycağını düşünüyorum çünkü fişek üretiminde ki bütün malzemeyi bu firma kendisi üretiyormuş barut tapa kovan vs. 2015 yılının nisan ayında  erasmus arkadaşlarımın yanına polonyaya gittim oradan gezi esnasında  çek' in başkenti prag'a (praha) geçtim tesadüfen bir av vitrininde sellier bellotun  av fişeği dışında 9 mm parabellumdan tutunda 308. wın mag. mermisine kadar değişik kalibrelerde mermilerini gördüm fakat av fişeklerini vitrinde göremeyince içeri girip bakmadım yanımda zaten 4 kişi vardı  prag ,brno, banov gibi şehirlerinde satış noktaları varmış yani çek cumhuriyetinde epey yaygın kullanılan bir marka olduğunu düşünüyorum  ben bu firmanın tüm ürünlerinin kesinlikle ve kesinlkle tamamen orjinal olduğuna inanıyorum en altta atacağım resim pragda sellier bellotun işletmesi buradan gerekli yerlere sevkiyat yaptıklarını düşünüyorum bildiğim kadarını sizinle paylaşma gereğini duydum herkeze rastgele iyi akşamlar diliyorum :)...

Diğerlerini bilmem ama RC lerin hepsi orjinal İtalya dolumudur.Bu konu da duyduğunuz kahvehane hurafelerini dikkate almayın........
  • 12 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre 2 patlar klasik çifte
  • 20 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre çok patlar
  • setter ve pointer
Mehmet PİLGİR
1966-İstanbul  ( ASLEN İZMİR KARŞIYAKA)

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
anlıyorum mehmet bey zaten rc, bp kullanıyordum daha önce buyıl sellier bellot ve az miktar mirage gruba dahil oldu gönül ister fason üretim olup piyasada korsan ürün olmasın ama oluyor işte zaten bıldırcın dışında (28 gr yaf  ) yerli fişek kullanmıyorum ama şunu söyliyim ithal görünümlü korsan bir ürüne her zaman yerliyi tercih ederim saygılarımla rastgele  :)
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Ersin ALTUNTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bende seller bellotta 2.3 koli aldım gerçek saçması yumuşak muazzam fişekler sellier bellot,nobel sport ,imperial,rc, bp, mirage, ,lambro hepsi biri birinden guzel fisekler bende her markadan fisekler m3vcut yanliz yukarida yazdigim fisekler cok iyi fisekler
  • Akdaş ak 212
  • Genc huglu
1998 - Bayburt

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
İtalyan Fişek üreticilerinde benim sıralamam
Kendi malzemesini üretmesi sebebiyle
  B&P ilk sırada.
Dolum yapan diğer firmalara gelince
RC
Cheddite
Mirage
NSİ
diye düşünüyorum.

• HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Sedat KESİCİ

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
İnternet üzerinden fişek siparişi verilebiliyor mu? Kargo firmaları fişek taşıyormu?
  • Huğlu 104/A
  • Huğlu 104/A
  • İngiliz Pointer
1981-AYDIN KARACASU

Çevrimdışı Özkan KARABAŞ

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU

mirage 30.5 yeni kutu barut gramı ölçmedim csb1 galiba
  • armsan phenoma
  • huğlu 20 cal poze
  • sarsımaz poze
1986 Samsun

Çevrimdışı Soydan TÜRK

• *
sellier bellot fiseklerde "CORONA" & "VEGA" fişekleri arasında ne fark vardır? tapa,barut,vesaire ne gibi farklar vardır? saygılar
  • BAİKAL MP 153 YARI OTOMATIK 12/89
  • BAİKAL 27 EM-1C TEK TETİK SUPERPOZE
  • GAZELLE SUPERPOZE
Soydan TÜRK
1979 bursa