Gönderen Konu: Gökçeada Devlet Avlağı na avbisten giriş yapılamıyor !  (Okunma sayısı 2529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Özel avlak olduğundan beri gidememiştim.Bu sene Kuzey bölgesinin ''Gökçeada D.A.'' adıyla ava açıldığını gördüm.Ancak 15 Ekim için avbis ten giriş yapılamıyor.''Avlanılacak hayvan belirlenememiştir.'' diye bir yazı çıkıyor.Gökçeada orman işletme şefliğini de aradım;çıkan kişi bilgim yok diyor.Bu nasıl iş..Çanakkale ili avcılar dan bilgisi olan var mı acaba? Bu arada bilgi amacıyla söyleyeyim;bizim buradan ''Balıkesir den''şu saat itibarıyla Ankara tarafları için kimse avbis ten randevu alamıyor,kotalar dolmuş...Lanet olsun bu sisteme ...
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı Alp BALABAN

• *
Ynt: Gökçeada Devlet Avlağı na avbisten giriş yapılamıyor !
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2016, 10:56:39 »
gökçeada hala özel avlak diye biliyorum bende gitmek istiyorum.Aradım 800 lira 7 keklik fiyat verdiler.
Alp BALABAN
1984-Manisa

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2016, 11:37:43 »
Haritalarda adanın kuzeyi yani yaklaşık adanın üçte biri devlet avlağı olarak gözüküyor..
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

The following users thanked this post: Yakup GÖKDEMİR

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2016, 12:07:11 »
Evet adanın bir kısmı devlet avlağı,yalnız bu avlağa ''keklik'' kotası verilmemiş  :)
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2016, 14:00:38 »
Kekliğe kota verilmediyse neden devlet avlağı yapıp ava açarlar ki.Kağıt üzerinde iş yapıyorlar.Resmen dalga geçiyorlar.Keklik olmadıktan sonra  çulluk vurmaya mı gideceğiz adaya?Tavşan keklikten başka ne var ki adada.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2016, 14:03:38 Gönderen: Kadri AĞRALI »
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2016, 02:18:27 »
Bu sene ilk başta devlet bunu belirledi ama ihale yapilamadi paralı avlakta ve hala kimin alacağı ne olacağı belirlenmedi bu sebepten devlet avlagida açılmadi. Yoksa devlette avlak sahipleride oranin açılmasini istiyor avcilar gelsin sonra parali avlağa çekmek için. Parali yerin daha iyi mera oldugunu görsün diye. Açilan bölüm adanin en zor yeri diger yerler helva :) orayada zaten insan ziyani olur ilk günler bidaha gelirsem vericem parayi der gidersiniz :)
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)