0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam kesin küf yaptı bilo ondan satıyon de mi hemi de iyi bişey diyerekten ...
Kamil Bey, iki Berettanızında baş tarafındaki P. ları görüyorsunuz değil mi. Benimkinde S. var.
Evet, ben hala tam bilmiyorum mesela, Beretta'lar, sağa yatırınca mı inertia oluyordu, sola yatırınca mı? O kısmı öğrenemedim tam Sola yatırınca mekanik gibi mi çalışıyordu ? Yok yok sola yatırınca inertia ... Tamam şimdi hatırladım
kibar
Sıkıcı değil tüfek en azından heran bir sirinlik yapabiliyor fena mı ...Size de birşey beğendirmek mi ...Sağa yatırınca alt atıyor ciddi alıcıysanız daha ayrınıtılı tafsilat verilir ...
Önemli olan başında p. olan alman yok ama ...Adamlar beğenmiş almış vaftiz bile etmişler bağırlarına basıp ...
Ruh üflemişler demek istediniz sanırım. Bence sessiz kalmalıydınız.
Hinge pin ruhuyla mobbing yapmak istemişler ama beretta bu duyar mı uyar mı elin almanına çizgisini bozdurmamış ...
Bu blaserdeki zehir demekki yılanlardan geliyormuş 😄 şimdi anladim. Ama ben genede o yilan gravürlüyü almam elimi filan sokar mazallah oracikta gideriz. Ama tablo gibi harbiden. Eeee @İbrahim AYSU abim hani bu alamanlar kaba ve sade değilmiydi ya bu tablolar nereden çıktı. Yoksa bi italyanmı transfer ettiler 😁 Paylaşim için teşekkürler @Emrah TUNCA bey
Hakiki Alman küfü ...
Halbuki ben hep duyarım, "Beretta iyi küf yapar"mış diye, ondan şeyettiydim ben aslında
Cermen çeliği kullandıklarında belki ,İtalyan çeliği(ve de kromu )olanlar da duyulmuş şey değil ...
Hah... Güleyim bari, güldüm hatta Benim duyduklarım da hep Beretta'ydı... Pietrooooo Namlunun sağı solu , küf yaparmışşş , sonra da akıtırmış zehrini... ps: Orada gülesim geliyor, ondan tutamıyorum kendimi
Şerbet ikram edecek hali yok fıtratında zehir var ...Handle with care yani ...
Alman var , şerbetli ... Küfü, zehri yok ama kurutur , atar... "Yarar" yani İsterseniz, verin elinizi, anlaşırız yani
Yok teşekkürler bekleneni karşılıyor bendeki hamdolsun ...Sizinkinin çenc dengi de değil hem eli kolu bırakmıyalım şimdi size ...
Efendim,Küftü müftü derken, içeride artık bastırılamayan Beretta arzusu neredeyse Bir Silver Pigeon sahibi olmakla sonuçlanacaktı..Efendim, itiraf etmek insanı mutlu kılar ve özgürleştirir..Her avcının gönlünde mutlaka bir üçok yatar..
Kamil bey ne güzel?Tan tun çekiç sesleri,zırrrt zıııırrpp eğe sesleri, mum isiyle yüzey kontrolü gibi Nuh nebiden kalma yöntemlerle Custom deyip size minimum ortaüst sınıf sedan fiyatına sattıkları eni sonu STAHL'den olma delikli borular yerine, son derece yüksek teknoloji ürünü semi-products'ı alıp üzerine bir elektrikli bisiklet parası harcamadan customize edebilmek yani..Bu arada yakında size özel ve güzel haberlerim olacak..