Selektörlü poze yle ilk avim
.. tüfek alacak bi arkadaşıma ısrarla poze aldedim oda ejektorlu selektorlu bi poze alms ertesi günü hemen ava çıktık tabi tüfek gıcır gicir, dedim ver sen o tüfeği bana ilk gün boş boş gezmesin ben ona bi av yaptıriym
girdik ormana bişey bulamadık. Geri dönüş için bi tepeye doğru Tırmanıyorum domuzlarda tepenin diğer yüzünden tirmaniyolarms :)kopeginde sesi cikmadi nerden ciktilar anlamadim en ondeki buyukle aynı anda tam zirvede kafa kafaya geldik bakakaldik birbirimize iki saniyelik bakısmadan sonra hemen tüfeği sırtımdan indirip yüzüme aldım oda kulakları bana doğru kabartti
aramız 5 -6 metre Arpacık tam şakağinda emniyeti birturlu ileri yitiemiyorum, açılmıyor geri çekiyorm gelmiyo ileri yitiyorum gitmiyor, aradada biyandan tetiğe basiyorum belki patlar ümidiyle ama yok
Selektöru unutmuşum. Domuz da baktı bi halt yok çenesini sertce bi aç kapa yapıp çıkardığı o sesle buseferlik dokunmuyorum der gibi döndü girdi sika. O dakka CÜNEYT ARKIN misali tüfeği taşlara vurup vurup parçalayasim bağırasim geldi ama nafile
nereye vuruyorsun