Gönderen Konu: YAVRU KÖPEK İÇİN VERİLMESİ EN UYGUN MAMA  (Okunma sayısı 5427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ünal BOZKURT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
YAVRU KÖPEK İÇİN VERİLMESİ EN UYGUN MAMA
« : 06 Ekim 2016, 13:56:51 »
4 AYLIK POİNTER ALDIM ONUN İÇİN UYGUN VE GÜZEL MAMA TAVSİYESİNDE BULUNABİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
ünal bozkurt
1985 uşak

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
Ynt: YAVRU KÖPEK İÇİN VERİLMESİ EN UYGUN MAMA
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2016, 14:02:00 »
Tam benim sorum olmuş takip edelim bakalım ne tavsiyeler gelecek?
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Selim UYGUN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2016, 14:12:36 »
sütlü ekmek  haşlanmış tavuk eti kemiksiz yoğurtlu ekmek (sekersiz) sütlü etli sebzeli bebek maması ara sıra yal vsvsvs bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.(şekersiz )sütlü etli sebzeli protein kalsiyum ağırlıklı her türlü insan maması yemeği verebilirsin köpek maması bence sağlıksız pahalı tüketim tuzağı 5000 yıldır .köpek mamasımı vardı.bence kanser yapıyor sağlıksız .köpekler için ne olduğu bell deyil yavru maması seyrek ver vitamin için bencehaftada 15 günde 1 o kadar yeter
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 14:29:45 Gönderen: Selim UYGUN »

Çevrimdışı İsmail BİLGİ

• *
« Yanıtla #3 : 06 Ekim 2016, 15:01:40 »
Merhaba köpeğiniz hayırlı olsun inşallah iyi bir avcı olur. Bu aylardaki gelişme dönemindeki yavru köpeğe yetişkinde olsa olur kasaptan büyük hayvan kemiği alıp kaynatın kemiğin içindeki iliklerde böylelikle dışarı çıkar kemik suyuna birde ekmek doğradınızmı  bence en kaliteli mamadan daha besleyici olur ben yetişkin köpeğime de böyle yapıyorum. köpeğinizin gelişimine çok faydası olur. Ve üç ayda bir kaliteli bir iç parazit ilacıda  verin.
  • KURZHAAR
😉

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 06 Ekim 2016, 16:36:22 »
Uygun olarak Temiz mama Türkiye şartlarında verilecek en iyisi, ama köpeğiniz için bi altı ay feda ederseniz, orijen yada acana bu iş için gercek en iyileri. Acanayı kullandıktan bir hafta sonra köpekteki farkı görmeyen kördür, orijeni düşünemiyorum bile. Ama iki paket mama bi ev kirasi  ;D
Benim kara tosuna ilk yıl ne baktım vallahi kendime bakmadım, herhafta bir iki kez işkembe, kemik suyu, hafta bi defa yumurta haslaması ama kabuklarıyla beraber, yoğurt süt oooo :D Yavru bakımı önemlidir özellikle ilk 6 ay.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 16:39:31 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

The following users thanked this post: Adem KARAKAŞ, Yasin TORAN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 06 Ekim 2016, 16:40:19 »
Uygun olarak Temiz mama Türkiye şartlarında verilecek en iyisi, ama köpeğiniz için bi altı ay feda ederseniz, orijen yada acana bu iş için gercek en iyileri. Acanayı kullandıktan bir hafta sonra köpekteki farkı görmeyen kördür, orijeni düşünemiyorum bile. Ama iki paket mama bi ev kirasi  ;D
Gökhan bey haklı ilk 6 ay bütcenizi aşmassa orijen ve acana. Daha uygunu bonacibo (temizmama) kuzu etli yavru maması. Bu mamaya ek olarak kasaptan tavuk boynu ,işkembe, kalp ,ciğer gibi kısımlarını pişiripte verebilirsiniz,
  • Franchi affinity 12 / 66
  • Sarsılmaz super champion 12 / 71
  • Atüs tek kırma 36 / 71
  • Huglu tek kırma (stetienne namlu ) 12 / 71
Antalya- Konyaaltı 1992

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN, Selim UYGUN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 06 Ekim 2016, 16:42:35 »
Gökhan bey haklı ilk 6 ay bütcenizi aşmassa orijen ve acana. Daha uygunu bonacibo (temizmama) kuzu etli yavru maması. Bu mamaya ek olarak kasaptan tavuk boynu ,işkembe, kalp ,ciğer gibi kısımlarını pişiripte verebilirsiniz,
Yasin bey hatırlattığınız için çok teşekkürler, tavuk boynunuda fazlaca kullandım.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

The following users thanked this post: Yasin TORAN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Sefa KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 06 Ekim 2016, 16:59:30 »
Ben Kurzhaar köpeğime belirli bir döneme kadar ProPlan somon balıklı mama yedirdim. Müthiş bir mamaydı, inanılmaz etkili inanılmaz sağlıklı, etkileri muhteşemdi. Dişlerine ve kemik yapısına direkt etkili harika bir mamaydı. Fakat maliyeti çok fazlaydı. Şöyle bir durum biliyorum ama siz Pointer'ıma yedircem demişsiniz, ben ingiliz ırklarına Royal Canin mamaların daha iyi geldiğini duymuştum. Tabi ki bunlar pahalı katagoride mamalar. Şuanda uzun süredir diğer köpeğimde de kullandığım temizmama ürünlerini tercih ediyorum. Çok taze, üretim tarihi net bir şekilde belli olan mamalar. Size de şiddetle tavsiye ederim. Hiç şikayet edeni duymadığım gibi her kullanan da iyi diyor. Fiyatlarıda çok uygun.
  • Baikal USSR ij 58
  • Huğlu GT1
  • Ata Arms Cy 12
  • Deutsch Kurzhaar - Akhisar'dan GEKAS
1987 Hendek/SAKARYA

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 06 Ekim 2016, 17:49:32 »
royal canin maxi junior. en azından 1 yaşına kadar bu mamayı yemeli gelişimi için. daha üst sınıf mamalarda var tabiki.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

The following users thanked this post: Adem KARAKAŞ

Çevrimdışı Ömer KARABÖRK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 06 Ekim 2016, 18:07:27 »
Temiz mamanın bono cibo kuzu etli yavru köpek mamasından başka aldığınız her mama boşa harcanmış paradan başka bişey değil.tecrübeyle sabittir
  • Franchi first class
  • Benelli montefeltro
1986- AFŞİN

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
« Yanıtla #10 : 06 Ekim 2016, 18:53:27 »
Taste of the wild kullaniyorum bende sindirilebilirlik orani yuksek diskida ve kopekde koku yapmiyor.bizonlu ve geyik etli kullandim esdegeri orijenin daha fazlaydi.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN

Çevrimdışı Hakan HEKİM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 06 Ekim 2016, 19:32:46 »
Bence Royal Canin miş Pro Plan mış protein vitamin oranı olarak bonacibodan farklı değil.Sağlık olarakta aynı şekilde.Mama alırken markasına göre değil içeriğine göre karar verin.Ben kısıtlı bütçe ile sağlıklı bir mama almak isteyenlere N&D Düşük tahıllı öneriyorum fiyatıda 220 civarı.Orijen vs. kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok ama fiyatları da pahalı.Temizmama.comdaki bonacibo besin değeri olarak yeterli.Fiyatıda 80 tl civarı.Aynı kalitede mama alırken 180 tl verip mamaya sırf ithal diye para ödemeyin derim.
Parazit ilacı 3 değil parazitlerin yaşam döngüsü hesap edildiğinde ayda bir verilir diye biliyorum zaten fiyatı 5 tl sağlığınızı riske atmaya değmez ayda bir olsun garanti olsun derim.

The following users thanked this post: Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2016, 19:42:59 »
Orijenin icerigi yemin ediyorum hasta oldugunda antibiyotuk niyetine kullanilir. Icerige bak yok yok. Sifa niyetine  :afro:

Taze geyik eti (kemik ile çekilmiş) (26%),  taze ördek (kemik ile çekilmiş) (25%),  taze çelikbaş alabalık(18%), taze bizon (kemik ile çekilmiş) (4%), taze kanada geyiği (kemik ile çekilmiş) (4%),  taze bıldırcın (kemik ile çekilmiş) (3%),  taze ördek ciğeri(3%),  taze ördek kalbi(3%),  ıspanak yaprakları, bezelye lifi, taze bizon işkembesi(1%),  taze kanada geyiği ciğeri(1%), taze kanada geyiği kalbi(1%), taze kanada geyiği böbreği(1%), tüm çekilmiş ay çekirdeği,  tüm balkabağı, Uzun balkabağı, tüm havuç, tüm kızılcık, tüm yaban mersini, tüm böğürtlen,  elma, armut, kırmızı erik, kayısı, kahve rengi su yosunu, karışık tokoferoller, hindiba kökü, kara hindiba kökü, zater, nane yaprağı, zencefil kökü
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2016, 19:46:57 »
Taste of the wild kullaniyorum bende sindirilebilirlik orani yuksek diskida ve kopekde koku yapmiyor.bizonlu ve geyik etli kullandim esdegeri orijenin daha fazlaydi.
Muhammet bey bu mamada cok guzel yanlsi hatirlamiyorsam bu mamada. Puppy yada yetiskin diye ayrim yok, mantigida dogada boyle bi ayrim olmadigi icin diye bisey okumustum forumun birinde. Bi ara gercekten asiri takmistim bu mama iceriklerine vs.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2016, 20:04:53 »
Orijenin icerigi yemin ediyorum hasta oldugunda antibiyotuk niyetine kullanilir. Icerige bak yok yok. Sifa niyetine  :afro:

Taze geyik eti (kemik ile çekilmiş) (26%),  taze ördek (kemik ile çekilmiş) (25%),  taze çelikbaş alabalık(18%), taze bizon (kemik ile çekilmiş) (4%), taze kanada geyiği (kemik ile çekilmiş) (4%),  taze bıldırcın (kemik ile çekilmiş) (3%),  taze ördek ciğeri(3%),  taze ördek kalbi(3%),  ıspanak yaprakları, bezelye lifi, taze bizon işkembesi(1%),  taze kanada geyiği ciğeri(1%), taze kanada geyiği kalbi(1%), taze kanada geyiği böbreği(1%), tüm çekilmiş ay çekirdeği,  tüm balkabağı, Uzun balkabağı, tüm havuç, tüm kızılcık, tüm yaban mersini, tüm böğürtlen,  elma, armut, kırmızı erik, kayısı, kahve rengi su yosunu, karışık tokoferoller, hindiba kökü, kara hindiba kökü, zater, nane yaprağı, zencefil kökü
Biz bunları yiyemiyoruz köpeklere mama yapıyorlar :). taste of the wild de süper bi mama
  • Franchi affinity 12 / 66
  • Sarsılmaz super champion 12 / 71
  • Atüs tek kırma 36 / 71
  • Huglu tek kırma (stetienne namlu ) 12 / 71
Antalya- Konyaaltı 1992

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 06 Ekim 2016, 20:11:05 »
yavru büyütme işinde kendimi tecrübeli olarak görüyorum....

hiç kendini kasma....ne pro plan ne hills.....bono cibo yla birlikte yaş mamasını al beraber ver.....

her haftada 1 kez palamut kızart ver.....

serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
« Yanıtla #16 : 06 Ekim 2016, 21:47:58 »
Muhammet bey bu mamada cok guzel yanlsi hatirlamiyorsam bu mamada. Puppy yada yetiskin diye ayrim yok, mantigida dogada boyle bi ayrim olmadigi icin diye bisey okumustum forumun birinde. Bi ara gercekten asiri takmistim bu mama iceriklerine vs.

Bence bu mamayi tercih edin diger mamalari kullandiginizda ekstra urunler vereceksiniz yumarta balik vs vs derken gunlugu ayni fiyata gelecek.1 kg yi 3 gun kullansaniz 35-40 gun kullanacaksiniz gunluk 7.5tl ye gelecek. 1 yasindan sonra ne isterseniz verin.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 06 Ekim 2016, 23:11:14 »
Bence bu mamayi tercih edin diger mamalari kullandiginizda ekstra urunler vereceksiniz yumarta balik vs vs derken gunlugu ayni fiyata gelecek.1 kg yi 3 gun kullansaniz 35-40 gun kullanacaksiniz gunluk 7.5tl ye gelecek. 1 yasindan sonra ne isterseniz verin.
Muhammet bey öneriniz icin tesekkurler. Tony suan 3 yasini doldurdu ve irk standartlarini yakaladi 63 cm omuz yuksekligine ulasti ve tam bir sat komandosu

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

« Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 23:12:21 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Selim UYGUN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #18 : 07 Ekim 2016, 01:30:17 »
yavru büyütme işinde kendimi tecrübeli olarak görüyorum....

hiç kendini kasma....ne pro plan ne hills.....bono cibo yla birlikte yaş mamasını al beraber ver.....

her haftada 1 kez palamut kızart ver.....
:) :) :) :) :) :) :) balık verirken çok dikkat edin köpeklere kılçıklı balık vermeyin balıkların en ince kılçıkları dahi ayırp verin tehlikelidir ben ne olcak köpektir yer deyip bütün sazanı kızartıp köpeğin önüde atıp köpegi bozazını bağırsaklarını kılçıkla doldurup öldüren odun adamlar gördüm eskiden onun için sizin  nezlinizde konu açılmışken bir uyarı söyleyim dedim :) :) :) :) :) :) :) :)
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2016, 01:33:03 Gönderen: Selim UYGUN »

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN, Yasin TORAN

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 07 Ekim 2016, 15:53:17 »
Bonocibo dan aldığım aktif yavru köpek maması 1 öğün. 1 öğün de 1 su bardağı bulgur yarım su bardağı kırık pirinç içine 3 su bardağı su koyup kaynatıyorum. Su ısınınca 1 tane tavuk bulyon atıp karıştırıyorum. Suyu iyice çekinceye yakın 4 yumurta kırıp altını kapıyorum.Soğuyunca da yavruyla birlikte büyük köpeğime de yediriyorum. Çok güzel yiyorlar. Artı olarak da yavrumun gelişiminden gayet memnunum.Tavsiye ediyorum hem doğal hemde çok ucuz.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 07 Ekim 2016, 16:19:16 »
Bonocibo dan aldığım aktif yavru köpek maması 1 öğün. 1 öğün de 1 su bardağı bulgur yarım su bardağı kırık pirinç içine 3 su bardağı su koyup kaynatıyorum. Su ısınınca 1 tane tavuk bulyon atıp karıştırıyorum. Suyu iyice çekinceye yakın 4 yumurta kırıp altını kapıyorum.Soğuyunca da yavruyla birlikte büyük köpeğime de yediriyorum. Çok güzel yiyorlar. Artı olarak da yavrumun gelişiminden gayet memnunum.Tavsiye ediyorum hem doğal hemde çok ucuz.
Yumurtaya dikkat et abi haftada ikiden fazla verme kalsiyum fazlalığından kemiklerde yamulmalar olabilir.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 08 Ekim 2016, 13:18:31 »
Bütçe varsa acananın büyük boyu başka mama aramaya bile gerek yok zaten daha iyisi de yok :) bir tane daha vardı şuan aklıma gelmedi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA