güldürdünüz ya beni þevki bey allahta siz içten güldürsün yazýnýz üzere geçmiþ yýllarda yaþanan bir konu geldi aklýma konu açýlmýþken sýcaðý sýcaðýna paylaþmak istedim bilmeyenlerde okursa öðrenir diye,..
,
bölgemin avcý temsilcisine mak komisyon üyesinin sorduðu soru,..
''takoz takýlýmý,emniyeti kapalýmý?..
;Dbu arada tüfek süperpoze
mak üyesi dahili görevli toplantý öncesi bölge temsilcimize sorduðu bu soru ile cehaletini ve o komisyonun oluþturduðu kararlarý evveli ve sonrasý siz avcý arkadaþlara yorumu açýk býrakarak bu iþten ne kadar anladýklarýný belli etmelerinden cehaletin pençesinden birtürlü kurtulamayacaklarýnýn örneklerindendir.
saygýlarýmla.
M.Ali bey güleriz aðlanacak hallerimize.....
memur arkadaþlar yýlda bir kere seminer veya eðitim alýrlar... çoðu þeyi bilmezler sadece tutanak tutar geçerler...
geçen yýl 9. bölge müdürlüðü içinde 4 tane memur arkadaþa (arazide gezenler) motorlu mühre serbestmi deðilmi??? sorusunu sordum.. okul yýllarým aklýma geldi hocamýzýn sorduðu soruyu bilmeyipte aðzýmda gevelediðim anlar aklýma geldi...
þimdi avcýlýðý av hayvanýný doðayý araziyi bilmeden ... bir tane bilgisayar programý ile koskoca TÜRKÝYE avcýlarýný kontrol edemessin ... ben kendimi þikayet ettim aradým burda takozsuz av yapanlar var koþtur koþtur geldiler elimde poze takozuna bakýyým dedi arkadas... pozemi verdim afalladýlar ...
Onlarý kesinlikle küçümsemiyorum bende devletin çalýþaný bir memurum ama eðitim þart kesinlikle SAHA OLAYINI bilmeleri lazým