Deðerli forum üyeleri, avcý dostlar.
sizlere aciazane bir tavsiyede bulunmak için konuyu açtým çünkü forumlarýn amacý bellidir sosyal bilgi paylaþýmý ve yardýmlaþma amacý ön plandadýr. ancak bu ortamlara bir þekilde monte olmuþ ticari çýkar gözeten insanlar her zaman olmuþtur .
bu ortamda tanýþmýþ olmanýn verdiði rahatlýk ile bu gün bir tacir ile baþýmdan geçen can sýkýcý durumu sizlerle paylaþmak istiyorum çünkü hakkýya hakkýný vermek lazým...
konu baþlýðýndaki maðaza ve þahýs ile bir çok ürünü pahalý satsa da!!! bir çok kez alýþ veriþim olmuþtur ve bir kaç arkadaþýma da tavsiye etmiþimdir 1 kuruþ dahi menfaatim olmaksýzýn .
buna da en yakýn iki þahit cihanbeyli den adem karacan ve ankara dan atila korkmaz dýr.
forum üyeleri ; elbette sizinde vardýr dükkanýna girdiðinizde selamlaþýp elini sýktýðýnýz ayak üstü de olsa hal hatýr sorup sonrasýnda alýþveriþinizi yapýp PARASINI ödeyip çýktýðýnýz , deðiþim yaptýðýnýz vs. vs. av baayi arkadaþlarýnýz.
her neyse ben bu vatandaþtan bir hafta önce talý su turna avýnda kullanmak için 25 tl lik bir rapala satýn aldým.
dikilitaþ barajýnda 2-3 kez atýþ yaptým ve rapalanýn atýþ mesafesi pek hoþuma gitmedi , bende samimiyetimize güvenerek farklý bir marka model rapala ile deðiþtirmek üzere orjinal kutusuna koydum.1 hafta sonra evden kalktým arabama bindim yol yaptým ve kendisine deðiþim için ricada bulundum.
ancak benim arkadaþým sandýðým ESNAF yeminliymiþ!!! sattýðý rapalada asla ve asla deðiþim yapmazmýþ!!!.þimdiiiii bende avcýyým murat da. üzerinde bir nokta çizik dahi olsa ben ondan böyle birþey istermiyim ? asla istemem ,
2-3 kez tatlý suda atýþ yapmýþým menzilini beðenmeyip orjýnal kutusuna koymuþum.
çiziði dahi yok al bak incele dememe raðmen eline alýp bakma tenezzülünde dahi bulunmadý.
dükkanýndan çýkarken '' bunun için müþteri kaybedilmez ki '' dedim oralý bile olmadý. diyalog bukadarrrr.....
ACÝZANE TAVSÝYEM ÞUDUR KÝ : BU ESNAFTAN KÝBRÝT ÇÖPÜ DAHÝ ALSANIZ KILI KIRKA YARARAK ALIN .25 tl lik UYDURUK BÝR SAHTE RAPALADA BÝLE BANA BUNU YAPTI. AKSÝ HALDE DÖNÜÞÜ YOK ALDIÐIN ELÝNDE KALIR...
þöyle bir düþündüm ; yaþ olmuþ 35
ben asýl kendime kýzdým dedim ki ulan hýyar 25 liralýk sahte için düþtüðün duruma bak..... çocuk gibi geçmiþsin esnaf sandýðýn birisinin karþýsýna 25 liralýk zýmbýrtý için dert anlatýyorsun hýyaaaar....
ulan ben ki 60-70 liralýk ima nýn sasuke , komomo, pugacev lerýný trofelik balýklara damata gr lýk altýn takar gibi takýp takýp göndermiþim
Ama sorun nerede??; bir taciri arkadaþ sanmýþ olmamda....