Gönderen Konu: Muson outdoor ANKARA Doðadayim.com ( murat çakýr) hiç yakýþmadý...  (Okunma sayýsý 8808 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 539
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Deðerli forum üyeleri, avcý dostlar.
sizlere aciazane bir tavsiyede bulunmak için konuyu açtým çünkü forumlarýn amacý bellidir sosyal bilgi  paylaþýmý ve yardýmlaþma amacý ön plandadýr. ancak bu ortamlara bir þekilde monte olmuþ ticari çýkar gözeten insanlar her zaman olmuþtur .

bu ortamda tanýþmýþ olmanýn verdiði rahatlýk ile bu gün bir tacir ile baþýmdan geçen can sýkýcý durumu sizlerle paylaþmak istiyorum çünkü hakkýya hakkýný vermek  lazým...

konu baþlýðýndaki maðaza ve þahýs ile bir çok ürünü pahalý satsa da!!!  bir çok kez alýþ veriþim olmuþtur ve bir kaç arkadaþýma da tavsiye etmiþimdir 1 kuruþ dahi menfaatim olmaksýzýn .
 buna da en yakýn iki þahit cihanbeyli den adem karacan ve ankara dan atila korkmaz dýr.

forum üyeleri ; elbette sizinde vardýr dükkanýna girdiðinizde selamlaþýp elini sýktýðýnýz ayak üstü de olsa hal hatýr sorup sonrasýnda alýþveriþinizi yapýp PARASINI  ödeyip çýktýðýnýz , deðiþim yaptýðýnýz vs. vs. av baayi arkadaþlarýnýz.

her neyse ben bu vatandaþtan bir hafta önce talý su turna avýnda kullanmak için  25 tl lik bir rapala satýn aldým.
dikilitaþ barajýnda 2-3 kez atýþ yaptým ve rapalanýn atýþ mesafesi pek hoþuma gitmedi , bende samimiyetimize güvenerek farklý bir marka model rapala ile deðiþtirmek üzere orjinal kutusuna koydum.1 hafta sonra  evden kalktým arabama bindim yol yaptým ve kendisine deðiþim için  ricada bulundum.
ancak benim arkadaþým sandýðým ESNAF yeminliymiþ!!!  sattýðý rapalada asla ve asla deðiþim yapmazmýþ!!!.

þimdiiiii   bende avcýyým murat da.  üzerinde bir nokta çizik dahi olsa ben ondan böyle birþey istermiyim ? asla istemem ,
2-3 kez tatlý suda atýþ yapmýþým  menzilini beðenmeyip orjýnal kutusuna koymuþum.
çiziði dahi yok al bak incele  dememe raðmen eline alýp bakma tenezzülünde dahi bulunmadý.
dükkanýndan çýkarken '' bunun için müþteri kaybedilmez ki '' dedim oralý bile olmadý.   diyalog bukadarrrr.....

ACÝZANE TAVSÝYEM ÞUDUR KÝ : BU ESNAFTAN  KÝBRÝT ÇÖPÜ DAHÝ ALSANIZ KILI KIRKA YARARAK ALIN .25 tl lik  UYDURUK BÝR SAHTE RAPALADA BÝLE  BANA BUNU YAPTI.  AKSÝ HALDE DÖNÜÞÜ YOK ALDIÐIN ELÝNDE KALIR...

þöyle bir düþündüm ; yaþ olmuþ 35 :) ben asýl kendime kýzdým dedim ki ulan hýyar 25 liralýk sahte için düþtüðün duruma bak..... çocuk gibi geçmiþsin esnaf sandýðýn birisinin karþýsýna 25 liralýk zýmbýrtý için  dert anlatýyorsun hýyaaaar....

ulan  ben ki 60-70 liralýk ima nýn sasuke , komomo, pugacev lerýný trofelik balýklara damata gr lýk altýn takar gibi takýp takýp göndermiþim :)

Ama sorun nerede??;  bir taciri arkadaþ sanmýþ olmamda....

r2s_seabass_115_1" border="0
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2016, 20:38:11 Gönderen: Gürkan ONAT »

resÝm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

The following users thanked this post: Yasin TORAN, Selim UYGUN

Çevrimdýþý Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 655
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Teþekkürler bilgi için onlar kaybeder. Avcýlarýn dayanýþma içinde olmasý lazým
  • Franchi affinity 12 / 66
  • Sarsýlmaz super champion 12 / 71
  • Atüs tek kýrma 36 / 71
  • Huglu tek kýrma (stetienne namlu ) 12 / 71
Antalya- Konyaaltý 1992

The following users thanked this post: Gürkan ONAT, Selim UYGUN

Çevrimdýþý Halit YILDIRIM

• *
  • Ýleti: 382
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Find Sexy Womans in your town for night
Hayatýn ara ara gösterdiði acý yüzü. Saðlýk olsun.
  • USSR IJ27
  • HuСЂlu RENOVA
  • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !

The following users thanked this post: Gürkan ONAT

Çevrimdýþý Selim UYGUN

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 1086
« Son Düzenleme: 02 Kasým 2016, 00:10:04 Gönderen: Selim UYGUN »

The following users thanked this post: Gürkan ONAT, Yasin TORAN

Çevrimdýþý Remzi KARSLI

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 43
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Bide esnafý dinlemek lazým, adamýn baþýna neler gelmiþ olmalý ki adamý yemin ettirmiþlerdir..
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2016, 22:27:41 Gönderen: Remzi KARSLI »
  • Huglu
1966-Kahramanmaras

The following users thanked this post: Yaðýz KAYA

Çevrimdýþý Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1044
Herkes aldýðý mali deneyip geri getirse olurmu? Sizin istediðiniz gibi bir ticaret þekli yok.
  • REMÝNGTON 1187 SPECÝAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RÝFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • ÝNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CÝNA-----------

The following users thanked this post: Yaðýz KAYA, Süreyya AYAN

Çevrimdýþý Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Gokhan kan senden bir yorum beklemiyordum beni sasirttin.

Ama boyle bir yorum ile hic de sasirtmadin..

resÝm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdýþý Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Gokhan kan senden bir yorum beklemiyordum beni sasirttin.

Ama boyle bir yorum ile hic de sasirtmadin..
birincisi benden niye yorum beklemiyordun? ikincisi yorumum seni neden þaþýrtmadý  arkadasim.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • ÝNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CÝNA-----------

Çevrimdýþý Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Birincisi Çabuk unutuyorsun  seni daha önlcelerden adam gibi yorum yapma konusunda uyardýðým için ters düþmüþtük
Bu yüzden açtýðým konuya yorum yapmana þaþýrdým.

Ýkincisi sende burada avci gorunumlu bir tacirsin bu yuzden boyle dusunmene s
asirmadim

resÝm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdýþý Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 2031
Birincisi Çabuk unutuyorsun  seni daha önlcelerden adam gibi yorum yapma konusunda uyardýðým için ters düþmüþtük
Bu yüzden açtýðým konuya yorum yapmana þaþýrdým.

Ýkincisi sende burada avci gorunumlu bir tacirsin bu yuzden boyle dusunmene s
asirmadim
Hadi birde beni uyar deðerli kardeþim..sana uyan yorumu nereden bulacaðýz.yorum istemiyorsan konunu kilitlersin,polemiklere girmezsin..Gökhan Kan ile benim de ticari iþim oldu ancak bu kiþi beni hiç tanýmadýðý halde beþ kuruþ para bile talep etmedi..gelelim þimdi bayi ile olan ticaretinize..ürün geri iade veya ürün deðiþim konularý av malzemelerinde ne türlü olur bilmem ama siz bayii ile olan samimiyetinize dayanarak bir deneme yapmýþsýnýz,bayide kabul etmemiþ..buna hazýrlýklý olmanýz gerekirdi..25 lira için bayiyi reklam ediyorsunuz,þahsi kanaatim bir de bayiyi dinlemek..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELÝ  1976

Çevrimdýþý Murat DÝNGÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1036
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Az daha sakin olsak olayý kiþiselleþtirmesek daha iyi olmaz mý arkadaþlar.Esnaflýk bazen bile bile zarar etmek demektir esnaflýk bazen gönül almak demektir.Asla arkadaþým ben sattým gerisinden banane demek deðildir. Ben tüfeðimi denizliden bir bayide aldým 5 ay önce. Geçen bir arkadaþ için aradým bayi arkadaþ açmadý ama yarým saat sonra kendi döndü konuþma aynen þu. Hocam nasýlsýn inþallah tüfeðinde bir sorun yoktur gelde bu bayiden alýþ veriþ yapma etrafýnada önerme .pahalý ucuz fark etmez ben O arkadaþtan alýrým en azýndan malýnýn arasýnda duruyor.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2016, 23:35:21 Gönderen: Murat DÝNGÝZ »
  • fabarm l4s
Murat DÝNGÝZ
1983 MALATYA/Darende

The following users thanked this post: Yasin TORAN

Çevrimdýþý Remzi KARSLI

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
Hadi birde beni uyar deðerli kardeþim..sana uyan yorumu nereden bulacaðýz.yorum istemiyorsan konunu kilitlersin,polemiklere girmezsin..Gökhan Kan ile benim de ticari iþim oldu ancak bu kiþi beni hiç tanýmadýðý halde beþ kuruþ para bile talep etmedi..gelelim þimdi bayi ile olan ticaretinize..ürün geri iade veya ürün deðiþim konularý av malzemelerinde ne türlü olur bilmem ama siz bayii ile olan samimiyetinize dayanarak bir deneme yapmýþsýnýz,bayide kabul etmemiþ..buna hazýrlýklý olmanýz gerekirdi..25 lira için bayiyi reklam ediyorsunuz,þahsi kanaatim bir de bayiyi dinlemek..
++++
  • Huglu
1966-Kahramanmaras

Çevrimdýþý Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ýttifakýn sebebini (bedelini) ben sormadan  belirtmissin sormama luzum kalmamis.

Bayii bu foruma üyeydi yakýn zamana kadar umarým iki satýr yazarda dinleriz hep beraber.

resÝm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdýþý Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Adamlýk kelimesi sana aðýr geldiði aþikar. Burasi forum herkes seninle ayný fikirde olacak diye birþey yok ne sen yaz desen yazarým nede yazma desen yazmam.Kisaca ne yapacaðýmý senden öðrenecek deðilim.  Ticaret yapmak nezaman dýr  TACÝRLÝK oldu yada benden bir mal alipta kime yanlýþ yapmýþým...VE tekrardan yazayým  senin istediðin gibi bir ticaret alýþveriþ þekli yok... adam mali verirken illede bunu almi dedi sanada deðiþmedi diye yaygara kopariyorsun.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • ÝNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CÝNA-----------

Çevrimdýþý Remzi KARSLI

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
Ben günlük bir av bayi abimin yanýna uðrarým öyle kýl müþteri tipleri varki þeker gibi adam gibi adami meslekten soðuttular devredecek bayiyi sonunda..
  • Huglu
1966-Kahramanmaras

Çevrimdýþý Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bu arada ben 25 lr icin baayi reklam etmiyorum konuyu sonuna kadar okuyun .
burasi avci forumu  benim durumuma  dusmemesi icin diger avci (tuketici) dostlarimi uyarmaya calisiyorum .

resÝm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdýþý Adem KARACAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 431
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Öncelikle selamaleyküm sonra hakkaniyetli olma adýna Gürkan  kardeþim   ben söylememe raðmen ankarada iþini býrakýp bana çok güzel bir kaz düdüðü aldý. Sonrasýnda bende kendisine borçlu kalmamak için çok güzel olan zamanlarda av ayarladým. Ama o teþekkür etti. Menfaat karþýlýðýnda yapmadýðýný ortaya koydu. Bu karakterde ki insanlar benim adamýmdýr. Senin kazýklanmana müsade etmez. Bu benim için karakterli bir duruþtur. Hasan baþkara menfaat gütmeden þok getirt. Ibrahim Aysu tecrübelerini Suat abi , Tevfik abi Hüseyin bey Emrah Erdem vs burda bizim için çok zaman emek fiþek harcaladýlar.  Ama birgün olsun ticari bir kaygý gütmediler. Bu ve daha birsürü samimi arkadaþlar ýmýza teþekkür ederim.
  • Huðlu 104 A 76 namlu 1/3
Adem KARACAN
1982 Cihanbeyli   LÝMÝT VÝCDANDIR.  AVCI VÝCDANSIZ OLAMAZ.

Çevrimdýþý Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Gokhan kan  eski mesajlarina bir goz at cabuk unutuyorsun.
Adamlik polemigine girme benimle ben o konuyu 2 sene once kapattim.
T.d.k derki  ticaret ile ugrasan kisiye tacir denir. Bunda alinacak birsey yok.

Yaygara yok burada gokan kan   avci dostlerimi uyariyorum.

resÝm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdýþý Davut ATACA

• *
  • Ýleti: 252
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bence burda mesele para pul deðil o bayinin müþteriye davranýþ þekli, adamla ilgilenip durumunu anlatsa bi güleryüz gösterse hiç sýkýntý olmayacak. Ben þahsen bi bayiye girdiðimde ilgi ve alakaya göre yeri geliyo 3liralýk mala 5lira veriyorum hiç zoruma gitmiyor.Ben Gürkan beye teþekkür ediyorum bence böyle esnaflara karþý birbirimizi bilgilendirmeliyiz

GT-I9301Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

1993 Ankara

Çevrimdýþý Adem KARACAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 431
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Burda isim vermeyeceðim 60 tl verip dc vix sandýðým malzemeyi elime alýnca baktýmki kaðýt ben onu arkadaþýma bedavaya vermezdim. Ayýp vallahi. Adam elindeki fazla þok vs malzemeyi bir arkadaþýma yarasýn diye bedava verdi. Gerçek Avcý bu adamlar ben Buck gardner düdüðü çalamýyorum. Diye sakaryadan Avcý arkadaþa yarý fiyatýna verdim. Arkadaþ aradý. Sesi tizde bozuyor. Dedi üzüldüm. Burasý ticaret merkezi deðil bu kýsma katýlýyorum. Zaten böyle düþünenler bir bir ayrýþtý. Ibrahim Aysu'nun Remington fiþeðe verdiði fiyatý versinler de göreyim.
  • Huðlu 104 A 76 namlu 1/3
Adem KARACAN
1982 Cihanbeyli   LÝMÝT VÝCDANDIR.  AVCI VÝCDANSIZ OLAMAZ.

Çevrimdýþý Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 554
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yasalarda bazý ürünler hariç 14 gün içerisinde iade alma þartý var baþka müþteriye satýlamayacak þekilde çizilmiþ kutusu yýrtýlmýþ ürünler hariç tabi
av malzemesi olmasý önemli deðil her hangi bir ürün olabilir ben de bu durumlarý çok yaþadým tüketici olarak bizim kabahatlerimiz var da artýk esnaftan alýveriþ yapmýyorum gýda ve ekmek hariç herþeyi internetten alýyorum
örnek vereyim mahallemizde nalbur var beni tanýmýyor 10 dakika yürüme mesafesi var herþey satýyor hýrdavat elektrik malzemesi vs bir milli kilit aldým 40 tl balkon demir kapýsýna takmak için uymadý geri götürdüm kutusu herþeyi tam adam geri aldý memnuniyetimden dolayý çok acil ihtiyacým olmamasýna raðmen yerine baþka ürünler aldým
yavuz yýldýz 1978 sivas.Ýkamet: istanbul

Çevrimdýþý Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 410
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ýstanbul'da çok av balýk malzemesi satan yer var.Ben de bir boðaz olta balýkçýsý olarak birçoðundan alýþveriþ yapýyorum.Sizin anlattýðýnýz bir üslüp uygulama veya tavýrla hic karþýlaþmadým bence hoþ deðil 300 tl makine aldým denedim beðenmedim yerine kamýþ aldým.Baþka bir bayiden kamýþ aldým beðenmedim yerine birsürü kendo rapala aldým v.s Para iadesi deðil ama takasla çözdük hep ama hiç rapala deðiþim iade iþim olmadý.Bir yerde lazim olur diye çantamýn altýna sokanlardaným o tur þeyleri..Rapala iadesi de tuhaf ayrýca :) esnaf size güle güle demiþ bence kýsaca.. olur böyle þeyler çok kafaya takmayýn..Baktým sitesine fiyatlar yüksek belli ki adam zaten alýrsanýz kasýma almazsanýz ekime havasýnda  💪
1982-Ýstanbul

Çevrimdýþý M.Ali AKDAÐCIK

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1805
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 bu konuda spot balýk benim tercihim oldu aldýðým ürünler piyasa fiyatýnýn çok aþaðýsýnda ve kýrýlan kamýþýn ucunu dahil olmak üzere ki benim hatamdý kargodan gelince esnekliðini kotrol amaçlý boðumdan tutup birinci uç kamýþý zorlayarak esneklik kontrolü yaptým cahilce çat dedi fiber parçalandý durumu anlattým göder bakalým dedi ücretsiz yeni orijinal parça takarak ýsrarýma raðmen ücret dahil talep etmedi.

25 tl bir yana üslüp yanlýþ.

http://www.spotbalik.com.tr/RAPALA-9006-10-cm-Yuzen-Renk-L05-11,PR-2892469.html

örnek resim sizin aldýðýnýz ürünün resmini bulamadým tükenmiþte olabilir benzer temsili resim seçtim.

saygýlarýmla.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 10:53:55 Gönderen: M.Ali AKDAÐCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATÝK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
Ýnsanlara hoþgörülü tavrým , bildiklerimin yanýlgýlarýma yetmeyiþindendir,..

Murat Ali Akdaðcýk
1970 MERSÝN

The following users thanked this post: Gürkan ONAT, Selim UYGUN

Çevrimdýþý Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 410
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bu konuda spot balýk benim tercihim oldu aldýðým ürünler piyasa fiyatýnýn çok aþaðýsýnda ve kýrýlan kamýþýn ucunu dahil olmak üzere ki benim hatamdý kargodan gelince esnekliðini kotrol amaçlý boðumdan tutup birinci uç kamýþý zorlayarak esneklik kontrolü yaptým cahilce çat dedi fiber parçalandý durumu anlattým göder bakalým dedi ücretsiz yeni orijinal parça takarak ýsrarýma raðmen ücret dahil talep etmedi.

25 tl bir yana üslüp yanlýþ.

http://www.spotbalik.com.tr/RAPALA-9006-10-cm-Yuzen-Renk-L05-11,PR-2892469.html

örnek resim sizin aldýðýnýz ürünün resmini bulamadým tükenmiþte olabilir benzer temsili resim seçtim.

saygýlarýmla.

Spot balýk iyi esnaftýr ürun çeþidi de boldur.Herkese tavsiue ederim.
1982-Ýstanbul

Çevrimdýþý Ýlhan GÜNEN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 549

Ýyi bir esnaf ürüne bakýp incelemeliydi eðer bir üzürü bulunmadýysa bunun lafýný bile yapmadan deðiþtirmeliydi.
Böyle bir üslup bence çok yanlýþ. Ayrýca Gürkan bey para iadesi de istememiþ, Av bayiinden arkadaþlarýma ait çok fiþek deðiþtirdim.
Böyle bir þey ile karþýlaþmadým. Ben Gürkan beyin tavrýný yerinde buluyorum.     
1984 ORDU