Arkadaşlar bu videonun üretim tesislerimizle hiç bir ilgisi yoktur ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi'ne ait değildir.
Bildiğiniz gibi Huğlu, Beyşehir ilçesine bağlı bir mahalle olup bahse konu olan videodaki işletme ve şahısların kooperatifimiz ile alakası bulunmamaktadır.
Bilgilerinize, saygılarımızla.
Ömer Bey, yukarıdaki iddianızın doğru olduğunu varsayıyorum.(Çünkü karşı iddia sahibi değilim.) Yalnız bahse konu video 2013 yılında yayınlanmış, yayınlayanın adresi belli ve ortalıkta dolaşıyor. Görüntüler, anlatım tarzı rezalet. Bunu sizin daha önce görmemiş olmanız imkansız. Neden müdahale etmediniz? Biz Türkiye'de üretim yapan bütün firmaları milli servetimiz olarak görüyoruz.
Ayrıca siz "Bu videonun bizimle bir ilgisi yoktur." demeden önce kim olduğunuzu da belirtseydiniz daha doğru bir anlatım olmuş olurdu. Kooperatifin başkanı olarak mı, yardımcısı olarak mı, ve ustası olarak mı savunmanızı yapıyorsunuz bunu açıklamalısınız.
(Eksik aramak için değil, anlatımınızın daha sağlam olması için samimiyetle söylüyorum. Bağışlayın beni.)
Bu görüntülerin burada görülmesine de vesile olduğum için üzgünüm. Ancak söz konusu edilmesinden ve tartışılmasından olumlu sonuçlar çıkarılacağını da ümit ediyorum. Eğer Forumdaki arkadaşlardan ya da forum yönetiminden de bir itiraz gelmez ise (Madem ki sizinle bir ilgisi yokmuş) o videonun linkini bu forumdan kaldırmayı düşünüyorum.
Yalnız videoda Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifinin kataloğunun kullanıldığı, bu katalog üzerinde göstererek bilgiler verildiği, hatta fiyatının söylendiği ve armanın net olarak görüldüğü de bir gerçek.
Selam ve saygılarımla efendim.