Gönderen Konu: Silah sadece silah değildir  (Okunma sayısı 8782 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
  • Çocukluğunda şahit olduğu avlarla avunan bir adam
Ynt: Silah sadece silah değildir
« Yanıtla #25 : 03 Ekim 2016, 19:10:15 »
Silah sizin olsa da dış balistik ve trajectory e katkım olmuş olabilir :) ,en azından isabet aldırmadım amiral gemisine 8) (bknz Beretta Gardone val trompia 8) :D ) ve iade ettim mühimmatınızı size :D ...

Teşekkür ederim de ya bir yanlış anlama var ya da niyette sorun. Bizim ekolümüzde namlu sağa sola rastgele çevrilmez. Amiral geminize kastım ne olabilir ki. Zaten sadece plaka sponsoru. Bize ne zararı var ki?  ;D
  • Prestige Custom Sidelock E. S&S
  • Sauer Beretta S56 E. O/U
  • Beretta Xplor Action Semi Auto
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #26 : 03 Ekim 2016, 19:29:47 »
Teşekkür ederim de ya bir yanlış anlama var ya da niyette sorun. Bizim ekolümüzde namlu sağa sola rastgele çevrilmez. Amiral geminize kastım ne olabilir ki. Zaten sadece plaka sponsoru. Bize ne zararı var ki?  ;D

Kastınızın ne olduğu şimdilik önemsiz :),canı sıkılan aklına esen beretta ya sarıp stres atıyo ne zaman olsa zaten :),nasıl olsa yıkılmaz bir konstrüksiyon var bahanesiyle :) ama saldırıları deşifre etmekte görevimiz :),,,Bi de sponsor mu oldu size >:(...Durun ben bir akıl vereyim onlara plaka hamuruna bolca japon yapıştırıcısı koysunlar 2 no saçma dan incesine dirençli :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Fatih YAZICI

Çevrimdışı M.Ali TÜRER

• *
« Yanıtla #27 : 03 Ekim 2016, 20:39:22 »
Nimete nankörlük etmeyiz hafif hafif fişeklerle damascus cuğu yormadan gideriz ava
Westley Richards Droplock SxS çifte, ne çifti, pair falan olmasın, valla bir tanesi bile olsa yeter de artar... Şu tüfeklerden teki olsun daha başka tüfeğe bakmam  ^-^

• Büyük Huğlu venüs
M.Ali TÜRER
1978 - ANTALYA / MUĞLA

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #28 : 03 Ekim 2016, 21:27:38 »
Yarım ömür oku diğer yarısında çalış ama Allah'ın odunu ile demirinden olma 3 kiloluk birşeyi satın alama. .
Ben amiral gemisini seviyorum be arkadaş..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2016, 22:12:03 »
Kastınızın ne olduğu şimdilik önemsiz :) ,canı sıkılan aklına esen beretta ya sarıp stres atıyo ne zaman olsa zaten :) ,nasıl olsa yıkılmaz bir konstrüksiyon var bahanesiyle :) ama saldırıları deşifre etmekte görevimiz :) ,,,Bi de sponsor mu oldu size >:( ...Durun ben bir akıl vereyim onlara plaka hamuruna bolca japon yapıştırıcısı koysunlar 2 no saçma dan incesine dirençli :D ...

Kamil Bey rica ediyorum, forumda Beretta sevdalısı arkadaşlar var. Beretta bir stres topudur algısı yaratmaya çalışmanız hiç hoş değil. :)
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 03 Ekim 2016, 22:14:33 »
Yarım ömür oku diğer yarısında çalış ama Allah'ın odunu ile demirinden olma 3 kiloluk birşeyi satın alama. .
Ben amiral gemisini seviyorum be arkadaş..

Tuncay Bey, Allah tez zamanda sevdiğinize kavuştursun. Samimi dileğimdir.
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #31 : 03 Ekim 2016, 22:21:13 »
Kamil Bey rica ediyorum, forumda Beretta sevdalısı arkadaşlar var. Beretta bir stres topudur algısı yaratmaya çalışmanız hiç hoş değil. :)

Antitroll tedbirler çalışmıyor mu forumda kardeşim bu nedir :D...

Tam aksine Fatih bey bizler beretta yı bu özeliği sebebiyle seviyoruz zaten,stres bırakmıyor insanda :D...Beretta çok kolay alınabildiği halde sair işe yaramaz hevesler peşinde koşup binbir dert sahibi olup depresyon anksiete halden hale girenlerin yarattığı terör hiç çekilmiyor yalnız :(  :D..Alın kardeşim marketlerde bile var nerdeyse :)...
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 22:53:59 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 03 Ekim 2016, 22:24:21 »
Muhteşem kareler için teşekkür ederim. ..
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 03 Ekim 2016, 22:38:54 »
Antitroll tedbirler çalışmıyor mu forumda kardeşim bu nedir :D ...

Tam aksine Fatih bey bizler beretta yı bu özeliği sebebiyle seviyoruz zaten,stres bırakmıyor insanda :D ...Beretta çok kolay alınabildiği halde sair işe yaramaz hevesler peşinde koşup binbir dert sahibi olup depresyon anksiete halden hale girenlerin yarattığı terör hiç çekilmiyor yalnız :( ..Alın kardeşim marketlerde bile var nerdeyse :) ...

Arkadaşım şurada tecrübeli arkadaşlardan iki kelam öğrenelim dedik. Böyle trol mrol vallahi kalbim kırılıyor ama.
Kamil Bey sadece bana yapsanız inanınki lafını bile etmem de şimdi bu "marketlerde bile varken" ne demek?
Şöyle izah edeyim anlatmaya çalıştığım şeyi: Şimdi tüfeğimizi alıp köye gittik, dayılar, amcalar, hatta köyün güzel kızları  bu tüfeği nereden aldınız diye sordular. Köşedeki bakkaldan mı diyeceğiz, yani bir tüfeğin hikayesi bu mu? O insanların yüzündeki hayal kırıklığı ifadesini düşünebiliyor musunuz?  :-[
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 22:40:29 Gönderen: Fatih YAZICI »
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 03 Ekim 2016, 22:43:08 »
MASALLAH
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

• Expert Üye
« Yanıtla #35 : 03 Ekim 2016, 22:51:49 »
Arkadaşım şurada tecrübeli arkadaşlardan iki kelam öğrenelim dedik. Böyle trol mrol vallahi kalbim kırılıyor ama.
Kamil Bey sadece bana yapsanız inanınki lafını bile etmem de şimdi bu "marketlerde bile varken" ne demek?
Şöyle izah edeyim anlatmaya çalıştığım şeyi: Şimdi tüfeğimizi alıp köye gittik, dayılar, amcalar, hatta köyün güzel kızları  bu tüfeği nereden aldınız diye sordular. Köşedeki bakkaldan mı diyeceğiz, yani bir tüfeğin hikayesi bu mu? O insanların yüzündeki hayal kırıklığı ifadesini düşünebiliyor musunuz?  :-[

Hiç endişelenmeyin o konuda,orda küçük bir detay var çünkü hikaye alımdan sonra başlıyor >:D :police: :angel:(diğer örneklerde olduğu gibi alımdan sonra azalarak ya da aniden bitmiyor :D),bir aşk hikayesi :),köyde toplaşanlar bi semaver çayın nasıl bittiğini anlamazlar,istediğiniz şey hikaye olsun :)...

Trollerde sever diyosunuz yani :)...

Aşk neydi...Aşk berettaydı 8)...Tek kırmayla fil peşine gitmeye benzemez :D...Bu arada hoşgeldiniz foruma ne demek, dilediğinizce tro.. pardon paylaşım yapabilirsiniz :D..Tek kural var Beretta ya atıp tutmanız şart :D,böyle olduğu sürece burda kimse size dokunamaz hatta baştacı edilirsiniz :D..
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 23:16:40 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, M.Ali TÜRER, Fatih YAZICI

• Expert Üye
« Yanıtla #36 : 03 Ekim 2016, 23:17:56 »
Fatih bey
Duanıza olanca samimiyetimle Amin demek isterdim..Ve fakat tüfeklerle olan ilişkilerim hep poligamik şekilde olduğundan diyemiyorum.
Tüm bunlara rağmen evde üç oka haiz bir taramalı yatmakta..
Ben öyle 2-3 yıl bekleyecek kadar sabırlı değilim tüfek hikayesinde.
Marketten olmasada ülkemizde Bayiiden alınabilmeli..☺
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 03 Ekim 2016, 23:20:44 »
Konu nasıl berettaya döndü  ???
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

• Expert Üye
« Yanıtla #38 : 03 Ekim 2016, 23:30:08 »
Sn.Dingiz; Beretta biraz Mercedes gibidir. .Sahibini önce "kırolukla" suçlatır..Sonra BMW ve Audi semalarında dolanır gönlünüz..Birinde sportifliği diğerinde farklılığı tadarsınız. Ve fakat yolunda gitmeyen şeyler içinizi gıcıklatır.
Ve babanızın neden ona bindiğini baba olunca anlarsınız..O asıldır, diğerleri alternatif..
Her otomobil kullanıcısının gönlünde bir yıldız her tüfek kullanıcısının gönlünde bir üç ok yatar..
Kimileri itiraf eder kimileri inat eder..Sadece bu..ama sadece..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Murat DİNGİZ, Taner MEMET

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 03 Ekim 2016, 23:34:45 »
Sn.Dingiz; Beretta biraz Mercedes gibidir. .Sahibini önce "kırolukla" suçlatır..Sonra BMW ve Audi semalarında dolanır gönlünüz..Birinde sportifliği diğerinde farklılığı tadarsınız. Ve fakat yolunda gitmeyen şeyler içinizi gıcıklatır.
Ve babanızın neden ona bindiğini baba olunca anlarsınız..O asıldır, diğerleri alternatif..
Her otomobil kullanıcısının gönlünde bir yıldız her tüfek kullanıcısının gönlünde bir üç ok yatar..
kısa ve öz 😀
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

• Expert Üye
« Yanıtla #40 : 03 Ekim 2016, 23:39:05 »

Bu çok iyiydi,sayfalar dolusu izahata bedel...Elleriniz,o güzel yüreğiniz dert görmesin Tuncay bey...Tek şerhim gene cermenlerden gitmişin hocam örneklerde ::), bilinçaltımıza dahi nüfuz etti adamlar bari bi Maserati falan koyaydınız araya o da iyidir falan gibi :D...
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2016, 00:02:37 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN