BPS fişek siparişlerim bugün elime geçti ve merakla beklediğim fişeği hemen ameliyata aldım
Fişeğin patlama basıncı gücü hedefe vuruşu oldukça güzelmiş.. İşin diğer bir güzel yanı da okadar sert patladığı halde grupmanı bozmamış..
Daha önce
@Tevfik GÜN hocam da grupman paylaşmıştı ve çok beğenmiştim. Onun yaptığı testte 30 ınch 190 isabet almış.
Yalnız hedef kağıdındaki verilerde, 34 gr 5 no fişekte 204 adet olduğunu belirtmiş, benim açtığım fişekte 250 adet saçma çıktı
Fişekten 4 adet 3.25 mm saçma çıktı.. Gerisi eşit ölçüde 2.97-3.00 mm aralığında parlak, orta yumuşaklıkta ve gayet düzgün..
Barut 1.90 gr tecna. Tapa çapı 18.65 ve yapısı düzgün..
Gt1 3 çentik şokla 36 metrede 76 cm daire 180 isabet aldı, %72 lik oran, bukadar sert bir fişek için gayet iyi.
Fişek, basınç ve patlama gücü açısından yavaşçalar premium serisiyle kafa kafaya yarışır.. Ama fiyat açısından daha hesaplı..
Atış yaparken gerçekten '' fişek '' attığımı hissettim. Dar iç çaplı namlularda hava iyice soğumadan ciddi anlamda rahatsız edici olması muhtemel..
Tahtalı ve ördek avı meraklılarına derman olabilecek bir fişek çıkmış ortaya. Emeği geçenlere teşekkürler