0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay anam vayAdam býldýrcýn'a 50gr atýyor vuramiyorErol ÖZTÜRK abiSenin ilacýn Hüseyin ÜSTÜN diyorAbi vallahi ben masumum Beni bütün forum bilir30,5gr fiþek atarým 32gr olunca çok korkarým Ben kimseye fiþek tavsiye vermem Yazýk günah50gr 4no Yüzlerce saçma yapar76mm kovan684 kapsül2,10gr Tecna-N 7,40mm saçma 4*6=24 =57gr Yeter de artar daNe gerek var öyleYüzlerce saçma atmaya
@Emrah AKDENÝZYeni bir mermi yaptýlar50Cal 12.7mm*99 Çekirdek namluyu terk edinceHedefe varmadan havada yön veriyorlarÝstersen onu deneBu mermiyi Býldýrcýn ve karatavuk için icat etmiþler
Emrah abi ben senin ilacýný buldum alýyosun Alýyosun bitane Stoeger M3500 89 mm koyuyosun icine 63 gram Winchester super xx magnum fiþeði býldýrcýnlarý tertemiz alýyosun
Abi vallahi ben masumum Beni bütün forum bilir 30,5gr fiþek atarým 32gr olunca çok korkarým @Hüseyin ÜSTÜN Þu cümleleri okuyunca ne güldüm ya 100 lerce saçmaya gerek yok diye ben de saçma sayýsýný azalttým iþte, 28 gr 10 no fiþekte kaç saçma var 50 gr 4 no fiþekte kaç saçma var Demekki saçma sayýsýndan tasarruf etmemek lazýmmýþ baksana vuramadýk kuþu Ama þu tecna barutlu formülü gözüm tuttu
@Emrah AKDENÝZAdýmýz çýkmýþ 90'a inmiyor 80'e Geçenlerde Av bayii arkadaþa30-32gr bior veya power tapa 7-8 No fiþek ver dedimNe yapacak sýn dedi Evde dursun Lazým olur dedimBana gülüyorBaþkasýna alýyorsun diyor inanmýyorSen böyle fisek kullanmazsýn diyorKimseyi inandiramiyorum
Hüseyin bey sizin bu magnum buck shotlarý yapýp atarken video olduðu gibi dayak yemilyelimde sonra tüfekten
Ben býldýrcýna 50 gr atýyorum dedim ama sanýrým ciddiye almayanlar olmuþ Hava soðuk diyorum, göç kuþu bu yaðlý mübarek saçma iþlemiyor düþmüyor diyorum iþte size kanýtý...@Hüseyin ÜSTÜN ve @Erol ÖZTÜRK nasýl yapýcaz bu iþi.. ? Ben tahtalýlara fiþek hayali kurarken daha býldýrcýnlarý bile düþüremiyorum Yakkýný yýkkýný iyi bir fiþek öneriniz varmý acaba ? Saçmayý biraz daha kalýnlaþtýrsam randýman alýrmýyým ? Uyarý : Çocularý ekrandan uzak tutun ve videoda gördüklerinizi avda sakýn denemeyin
Allah Allah,neden acaba
@Hüseyin ÜSTÜN Hocam sen özel üretim buckshot fiþeklerini ortadoðuya ihraç etmemiþtin deðil mi ? Yada fiþek verdiðin arkadaþlar formülü araplara sýzdýrmýþ olmasýn
Emrah ) Çok güldüm ya Rastgele bence 2 gr daha yükselt
Yok kardeþBenim fiþekler gittiði yeri kötü ediyorKullanýcýya masaj yapýyorSalýncak kurup sallýyor Özellikle 57gr tek kurþunBel aðrýsýKol aðrýsýNe varsa iyi geliyor
Zeytinyaðý kadar ince ama gittiði yerde karatiken çalýsý gibi Fiþeklerin aðrý kesici olduðuna hiç þüphem yok hem atana masaj yapýyor hem de gittiði yerde hangi domuzcuk varsa bütün acýlarýný dindiriyormuþ öyle duydum
kesin çok hafifdir .eminim
@Samet BÝRÝCÝK 2 gr yükseltcezmi düþürcezmi ? Kafam karýþtý þimdi
Ben halen 28 gr 10 numara meca atýyorum. Þu an için iyi. Size kolay gelsin GT-I9500 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi