0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiþek tufek sorun yok ustad atamadýn bu defa olmadý de..
Evet . Bu video belgesel niteliði taþýmakta. Kayýtlara eklensin.
Videoda kendimi izler gibi oldum Arkasýndakini deðiþtirme þansý olmadýðýna göre Ben çareyi tüfeði deðiþtirmekte arýyorum. Çaresini bulursam paylaþýrým
@Alkan YOKSUL Hocam tüfek yakmýyor da fiþekten yana da çok büyük sýkýntýlarýmýz var. Þöyle yakýcý bir fiþek bulsaydým en azýndan iyi olacaktý Tüfeði deðiþtirirsem 89 yataklý alýrým büyük ihtimalle...
Ben býldýrcýna 50 gr atýyorum dedim ama sanýrým ciddiye almayanlar olmuþ Hava soðuk diyorum, göç kuþu bu yaðlý mübarek saçma iþlemiyor düþmüyor diyorum iþte size kanýtý...@Hüseyin ÜSTÜN ve @Erol ÖZTÜRK nasýl yapýcaz bu iþi.. ? Ben tahtalýlara fiþek hayali kurarken daha býldýrcýnlarý bile düþüremiyorum Yakkýný yýkkýný iyi bir fiþek öneriniz varmý acaba ? Saçmayý biraz daha kalýnlaþtýrsam randýman alýrmýyým ? Uyarý : Çocularý ekrandan uzak tutun ve videoda gördüklerinizi avda sakýn denemeyin
abi kuþun aðýrlýðýna göre mi atmamýz lazým, 50 gr bildircina 50 gr gibi. Ben daha yeni baþladým bu avcýlaða ona göre fiþek alayým
Hahaha,gitti valla muhtara,kimbilir neler dedi Bu olay beni aþar senin derdinin çaresi olsa olsa Hüseyin ÜSTÜN olur Ama sulak alan,zemin ýslakya ondandýr fiþeðin kesmemesi Sen birde kuru yerlerde dene istersen
býldýrcýnlar hazýrlýlýk gelmiþ çelik yelek takmýþ sizin orda birkaç öneriveriyim 66 süper maðnum saçmalarý boþat geri 0/7-0/5 doldur. ben baþka çarede düþüneyim bu kuþlar yaðlanmýþ ondan oluyor zaten bunlar
64 kalipre felan olmasý ;Dlazým tahmime ancak yeterli olur sizin býldýrcýnlara