Cumartesi benim av günü ama aksamdan grip bastirdigi icin aksam ava gitme niyetimde olsada sabah vazgectim yatayim dedim. Ama ne mümkün bizim Kara oðlan miziklaya miziklaya durmadi biraz kulak þapirdattik ama bu defa havlamaya basladi kalk hadi dercesine, azar filan fayfa etmedi. Dedim hadi biraz gezeyim hem gribin terini atariz hem aciliriz, hem de keklik sezonu öncesi köpek biraz forma girsin ki Girdev yaylasinda apiþmasin.
Kontagi cevirdiðimizde saat 8.37 düsünün artik siz niyetim avlanmak olmadigini. Herneyse saat 9.20 gibi vardik herzmanki meramiza birinci yonca tarlasi yanindaki susam tarlasi bos devam ettik yolda, bi amca selamlastik bildircin kalkip kalmadigini sorduk olumsuz yanit almamiza ragmen devam edelim bakalim kopegin istahi iyi arasin bakalim. Susam gümüllerinin kenarindan, misir anlarindan filan derken bos bi sekilde ikinci yonca tarlasina geldik ordada bisey bulamadik havada sicak iyice bastirdi, ücüncü yonca tarlasina gözüm yemedi ki zaten orasi bildircin tutan bi yer degildi. Dön bakalim, gecen haftadan uveyiklere attigim rc s4 lerin yerine bu hafta bp classic 32 gr 6 no lari koymustum onlardan iki tane koyduk bi üveyik gördüm ama cok uzak, bizim köpek desen misir tarlalarinda susam tarlalarinda geziyor benim gözüm üveyik ariyor ama coktan gitmisler. Tam gecen haftaki uveyik vurdugum yere yakin yolun dibinden bisey pirkkk demesin mi, anammm ben sizi tarlalarda ararken siz yol kenarlarinda napiyorsunuz? Birazcik saldim hafif sag verdik parcalanmasin diye, Allahin izni ile almak nasip oldu, aport Tony oglum aldi geldi kerada bi yil sonra ilk bildircin aportu o da benim kadar sevincli.
Dönüste serinlemek icin kopek resmen Eþen cayina kosup atladi kus olsa o kadar yaparmiydi bilmem.
Kuþu yoldum ama nasil gormeniz lazimdi tek tek zedelemeden
Göc mu yerli mi bilmiyorum ama Masallah cok guzel yaglanmis. Nasip olacaginda oluyor fotograflarda da belli iki saçma almis biri kafadan biri kanat ucundan.
Herkese rastgelsin, Fethiye'den selamlar.