0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Döktürmüþsün Ziya abim😊Efe adama herþey yakýþýr😊
Ayaðýna saðlýk Ziya Abi. Efeliðinde bir bedeli var elbet. Dostlar böyle günlerde de gerek. Böyle meydaný sadece sana ayýrmasýndan belli deðeriniz. Zevle izledim.Teþekkür ediyorum.Dostluklararýnýz daim olsun.
yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar temenni ederim allah bir yastýkta kocatsýn,sizede maþallah ziya bey kanýnda olanýn oynamasýda baþka allah aðýz tadýnýzý bozmasýn sizinde allah gönlünüze göre versin saðlýk sýhhat afiyelte kalýnýz.saygýlarýmal.
Yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar Allah mesut etsin, Ziya abi gibi bir efeyede bu yakýþýr size efelik yakýþýyor abi maþallah abi helal olsun her zaman böyle mutlu olun þahsen çok beðendim.
hay maþþallah efeme,avcýmýzada mutluluklar.
Tebrik ederim Ziya Efe Güzel oynamýþsýnýz..
Yaþa Efe Abim..Ellerin dert görmesin..
Okadar düþündükten sonra bende oynarým onu hacým biliyorsun deðilmi o muhabbeti yakýþýr hacým,selamlar.
Güzel görüntüler,teþekkürler...
Bir gün bir yerde denk gelirse çýkarcem seni davulun önüne ister düþün düþün oyna istersen aklýna ne gelirse Erol Abim 😂😂😂😂Aleyküm Selam Abi
Efem, güzel görüntüler. Bir de, yörenizin güzel kýyafetleriyle özel bir harmandalý gösterisi bekliyoruz.
Yok hacým ben almýyayým hiç beceremem böyle karþýdan izlemek daha keyifli
Ziya kardeþim tebrikler. Zeybek denince benim de içim kaynar. Madem böyle, ben de yeni bir konu açýp, geçen günkü eðlencemizde oynadýðým zeybek görüntülerini paylaþayým.