arkadasim allah kolaylik versin...bana 9 aylik bi köpek geldi sonra ögrendimki tüfek sesi korkusu varmis
profilimdeki köpek.bana cok baglandi,ilk basta mantar tabancasi sonra kurusiki derken baktim ilerleme yok hep bahsedilen araba alti yada neyin altini bulursa oraya kaciyordu.bende uveyik sezonu acilinca aldim yanima bagladim,olur olmaz artik napiyim dedim..gerek benim atislarim gerek diger ates seslerinden köpegimin disleri takirdiyordu korkudan,bi titreme ki tamam artik bu is bitti asla düzelmez derken vurdugum üveykleri beraber zincirli halde aport yaptik manke durumlarinda cepteki vurduklarimi aratmaya basladim,sonra zinciri cözdüm her atesten sonra mankede olsa cepten bi üveykle aramayi sürdürdüm.Derken iki üc günden sonra köpegim artik tüfek sesi nerden gelse direk oraya gidip aramaya basladi ,cok sevindim su an korku hic kalmadi.ben kendim artik okuduklarimdan sonra benimki iflah olmaz derken oldugunu gördüm.özellikle bosa atilan (ku$suz) korkuyu yenmekte hicbir faydasi olmadigina kanaat getirdim,suan cok güzel bildircin avliyoruz hicbir sorun yok.(bence en önemli mesele köpeginin sana baglanip güvenini kazanmasi,benim köpegime baska bi köpek saldirdi bende saldiran köpegi kovalayinca bana acayip güvenmeye basladi,bununda etkisi oldugunu düsünüyorum)