0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten İstanbul avcısı da bu gidişle başlayacak karga avına
Maşallah maşallahÇok güzel gidiyor Özgür Bey@Emrah AKDENİZ e bir karga videosu gönderdimAllah Allah diyor 100-150 karga 15-20m mesafede yan yana duruyor Bir havalı tüfek olsa günde 200 karga garantisi var
Erol abi Sana PCP lazım Bir av için 70-80km yol gidilirmi Çatıya balkona çıkınca av yapmak lazım
hani nerde videosu ben görmedim .
Ah be Hüseyin,70-80 km. neki ben razıyım o mesafeyi gitmeye,yeterki av olsun,ama maalesef o da yok
@Hüseyin ÜSTÜN video güzeldi telde oturan kargalar iyi de bana uçar lazım geçerken havada vurmanın tadı çok başka
Selim BeyKargacı belgeniz yoksa göremezsiniz
@Selim UYGUN işte anlatmak istediğim buydu, resmi prosedüre takılıyorsunuz malesef @Hüseyin ÜSTÜN
@Emrah AKDENİZProsedür yok bizde3-5 tane karga vurulmuş fotoğraf video belge sayılır Leş kargasını kedi dahi yemediği için Ekin kargası tercihimizdir
Erol abiO zaman 1saatlik uçak yolculuğu yapıp bizim buraya gel7/25 av yaptirayim sana Birazda domuz avlariz Şöyle 50-55gr karla birazda kendine masaj yaparsın
Eyvallah Hüseyin,ilk bulduğum fırsatta yapacağım onu inşallah,ama o fırsatı nasıl ve nezaman bulurum orası meçhul
diyorsunuz. tamam o zaman pek fotoğraf çekmeyi göstermeyi sevmiyorum tamam öyle olsun madem belgeyle bu işler .belgeleriz kargayı ne günlere avcılığı vay ne günlere kaldık karga avcılığı belgesi vay ki vay
Haftaya sizlere güzel bir kombin yapmaya çalışacağım. Kuzgun, leş ve ekin kargası 3 kombin yani kaz, yeşilbaş ve fiyu gibi sıralıcam tabi nasipse sabah erken büyük çöplüğe gitmem gerek illa her hafta giderim bakalım denk gelicekmi
yandık desene bu gün söyle bir dolaştım ekin kargası yok ortalıkta leş kargasıdan bol bir şey yok bir tane leş kargası indirdim kiloluk yandıkki yandık çıtayı hep yüksetiyorlar olmuyor böyle nasıl konbim kaz yeşil baş fiyu istese anladıkta karga konbinasyonu ne ki madem biraz daha çeşit olsun tam olsun karga konbinasyonu vay ki vay yandık yandık adımız kargacıya çıkacak