Atagan bey tekrar cevaplamýþsýnýz saðolun. Siz bakmayýn ben biraz zor olduðunu biliyorum öylesine takýlýyorum.
Benim her iki kolumdaki illet sebebiyle býrakýn herhangi bir model tabancayý anca airsoft modellerini böyle tek koldan kamçýlayýp kurabilirim.
Malumunuz horozu kurulu bir hipowerde 17 lb lik irca yayý artý fabrika çýkýþý 32 lb horoz yayý varken horoz kurulu iken bir ihtimal çok iyi çalýþma ile olur. Ancak horoz istirahat halindeyken nasýl bir insan evladý bu hareketi yapabilir inanýn ki karþýlaþmak istemezdim
Bir ara hipower ile bu hareketi yapan birinin videosunu görmüþtüm irca yayý olmadýðý yada bir hile olduðu yönünde yorumlar mevcut idi.
Videonuzdaki cz75 veya belki bir yerli benzeridir 14 lb civarýnda irca yayý oluyor. Horoz yayý da hipower kadar katýr olmadýðýndan nazaran biraz daha kolay yapýlabilir tabii.
Bu hareketlerden özellikle Memati hareketi en favorim. Topuktan... Dizide bir sahnede topuktan tabancayý kurup elindeki aynadan arkadan yaklaþan hasmýný safdýþý býrakýyordu.
Þahsi tercihim mecburi tek kol dolduruþ tekniðinde çömelip diz arkasýna sürgüyü sýkýþtýrýp öne doðru ittirmek þeklinde. Bu sayede muhtemel yaralanma durumunda olduðumuz ve olasý devam eden tehdite karþý hedef küçültme imkanýmýz olacaktýr. Ayrýca en ihtiyacýmýz olduðu anda geze zarar verme ihtimalimiz ortadan kalkar.
Çalýþmalarýnýz daim olsun. Mermi de bol olsa tadýndan yenmez. Bu kýsýtlýlýkta bile ne cevherler çýkýyor. Ne zaman nerede lazým olacaðý belli olmaz ya kýyafetinizden anladýðým kadarýyla görev icabý da riskiniz var. Hiç lazým olmasýn inþaAllah.