0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Niye geri vitesim yok? Çünkü çok dolaştım, Gardone, Brescia yörelerinde... Ama şu kalitenin en ufak izine dahi rastlayamadım:
Aşağıdaki fotoğrafa ilk bakışta tüfeği görmeyip kadını gören yerli tüfeğe talim eder arkadaş.
Tamamen fotoğraf oyunu... Fotoğrafta böyle göründüğüne bakmayın, bu tüfek bacağım kadar... Fotoğrafı çeken tüfeği kibarmış gibi göstermiş. Bacağım kadar diyorum ya 6 kilograma yakın bu tüfeğin ağırlığı Hep oyun hep oyun... O yüzden, reklamlarda o biçim, tüfeği elinize aldığınızda bir biçim...
Kaliteyi görünce tabi... Bağımlılık yapıyor Brescia'da yok böyle tüfekler...
Tüfeği görünce avcı ruhum kabardı Töbe töbee
Dangreous game,afrika avları için yerine getirilmiş bir taahhüt ,gayet tabi ki tüy sıklet olmasını bekleyemeyiz ama brescia esnafının en bir ileri geleni döktürmüş bir zamanlar(döküm parçaya yormayalım hemen tamamen machined steel )ama adamlar takdir şöyle dursun bir dövmedikleri kaldı,fetöcü bile diyenler var ...Artık yapmıyor böyle işler,yaparsa da olmaz fiyatlar istiyor karşı cepheyi kızdırmıyım diye ...
Bunlar hep nazilerin oyunu.
86cm'i görünce değil mi
@İbrahim AYSU Uzun namlu konusunda biraz farkındalık sahibi sayılırım yani tabiki 86 cm namluyu görünce oldu, başka ne için olabilir ki
Evet hakikaten kalite kendini gösteriyor tüfekte insanın nefsini okşuyor yani,sarışın,mavi gözlü
Anladım anladım, uzun namlu farkındalığınızı biliyordum önceden zaten
Abi, tüfek demiştik
Şu tüfeğin neresi nazi be kardeşim Yapma, el insaf
Bir önceki fotoğraflarda bir tüfeğin şeytan tarafından nasıl doldurulduğunu gördük. Aşağıdaki tüfek boştur.
Offf... Efsane... Eski model (1940'lar) "en" orijinal Auto-5'lerden. Felix Funken gravürü... Scroll gravürü hep sevmişimdir.
Sanırım bunun için de "naif" mera gerekli.
Bu Berettacılar gerçekten tüfek olan bir tüfek gördüler mi başlıyorlar riv rive.Hatırları kalmasın diye bir de Beretta videosu yayınladım tık yok.Siz Berettayı mı seviyorsunuz başka tüfeklere riv riv etmeyi mi?
Riv riv değil efendim o ,teknolojik bir yankı işittiğiniz ..Son sistem makine parkının(beretta tesislerinde kurulu vaziyette olan)çıkardığı ultrasonik dalga frekanslarını algılıyor olabilirsiniz tahminimce ,tabi çekiç örs eğe vb nin çıkardığı tangırtı tungurtu dan farklı bir sedası var ,ilk etapta tuhafınıza gitmesi olağan ...
Makina parkı demişken... Nerede çıkma makina var, salça oluyorlarmış ultrasonik çıkma diyelim