0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben ayný fiþekle ayný tüfekle bir çok kombinasyon yakalýyorum . Canlý ve kanlý düþen. Canlý ve kansýz düþen. Cansýz ve kansýz düþen. Cansýz ve kanlý düþen. Parçalanan ve canlý düþen. Hiç biþey olmamýþ gibi uçup sonra bi anda poþet gibi düþen. Yani ben bu iþlerin tesadüfi olduðunu düþünüyorum.
Hemfikirim iþin özüde bu...sanki sabit hedefe ayný yerinden atýþ ediyok.kimse avýn uzaklýgýný hava koþullarýný hayvanýn neresine deðdiðine bakmadan sizin kombinasyonlardan birinden dert yanýyor..av bu kanda çýkacak havadada ölecek uçup gidecekte av böyle güzel zaten.avýn güzel yanýda ballandýra ballandýra yorum yapmak deðil mi..
Kuþun Aðýzýndan sarý su getiren tüfekleri de unutmayalým lütfen
aynen katýlýyorum saçma hayvanýn deðiþik yerlerine geldiði zaman deðiþik reaksiyonlar gösteriyor ve biz bunu fiþekle tüfekle iliþkilendiriyoruz tamam tabiki fiþek ve tüfek çok önemli ama bu aðýzdan su gelmesi kan gelmesi saçmanýn kursaðýna gelmesi veya ciðerine gelmesiyle alakalý bence...
Ýþin yakma yýkma sarý su vs muhabbeti falan bitmez hepsi bir tarafa da avdan kan akmasý iyidir. Ava besmeleyle atýlmýþ ve cansýz düþmüþse kesmek gerekmiyor ama yine de müslümanlýkta uygun olan av cansýz düþmüþ bile olsa yine de kesip kan akmasýný saðlamaktýr. Kaný akmýþ hayvan her yönden daha iyi olur..Kadir inanýr ne diyordu; kan çýkýcek uleeen
Av eðer yanýna gittiðinizde ölmüsse kesmeye gerek yok dinen helaldir...
Kuþun aðzýndan sarý su gelmesi bu sadece benim fikrim hayvanýn bir organýna hangisi bilmem ama ona saçma deðince oluyor bence.arkadaþýn dediði gibi bende ayný tüfek ayný fiþekle sarý su getirenide kan getirwninþde gördüm...
Kuþun türü önemli deðil ölü yada diri olmasýda önemli deðil hayvan son 1 saat içinde doya doya su içtiyse ve siz onu ele geçirip 2-3 dakika ayaklarýndan tutarak baþ aþaðý tutarsanýz aðzýndan su gelir . Eger kursaðýnda gýda varsa su sarýda olabilir baþka renkte. Sebebi ise bizimkilere göre basit tel maþa bir sindirim sistemlerinin oluþudur.
Bana göre þimdiye kadar en mantýklý açýklama buda sarý su getirenlerin tüfeði yada saçmasý sadece sarý su getiriyor aðýzdan peki kan gelmesini nasýl açýklayacagýz.hayvan susuz mu oluyor o zaman???