Gönderen Konu: BPS TEK KURŞUN 36.6 m. GRUPMAN TESTİ(video)  (Okunma sayısı 4116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
BPS TEK KURŞUN 36.6 m. GRUPMAN TESTİ(video)
« : 10 Eylül 2016, 21:03:45 »
Yakın zamanda almış olduğum bps kurşunu deneme imkanım oldu,normalde video çekimlerimi yarı profosyenel fotoğraf makineleri ile yapıyordum bu defa çekimleri ve yüklemeyi çok övülen ısırılmış elma ile yaptım ve hiçbir telefonun kalitede bir fotoğraf makinesini geçemeyeceğini anladım
video kalitesinden dolayı affınıza sığınarak çektiğim videoyu sizinle paylaşmak istedim iyi seyirler.

fişek hakkında bilgi vermem gerekirse 2.05 tekna barut 30 g çekirdek ve 3 g tapa ile 33 g ağırlığında
kovan çok kaliteli kapsül maksam
çekirdek hernekadar brenneke gibi görünsede azda olsa fosteri andırıyor bi nevi melez yani bildik öz kara kurşunlardan daha kısa ve daha kalın
atımı biraz sert ama çok dengeli bir gidişi var bana göre takla atması çok zor üzerinde 12 yiv ve set var 240 metre atışlarında beklentimin üzeride sonuçlar aldım.Güzel fişek olmuş umarım bozmazlar
tüfek:hatsan pompalı açılı bant 66 cm namlu 3 no şok
hedef:12.7 cm çapında beyaz renkli daire
mesafe:36.6 metre oturarak dizden destekli
fişek:33 g. brenneke tip BPS kurşun üzerinde 29 g. yazıyor (Türkiyede üzerinde 29 g yazan kurşunların tamamına yakını 32.5-33 g. ağırlığında)
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2016, 03:40:11 Gönderen: Tevfik GÜN »
1978 Eğirdir-Isparta

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: BPS TEK KURŞUN 36.6 m. GRUPMAN TESTİ(video)
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2016, 21:56:31 »
''Isırılmış elma''  :D bu güzeldi  :D Teşekkürler Tevfik bey,kolaygelsin.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

The following users thanked this post: Atagan YILDIZ

Çevrimdışı Osman ALP

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2016, 22:45:09 »
Cesaretiniz için tebrikler. Elmadan bir iki ısırık da BPS kurşunlar alacak diye hiç endişe etmemişsiniz:)) Güzel atışlar yapmışsınız. Marifet kurşunda değil, sizde. Emin olabilirsiniz Tevfik Bey, tebrikler.
Osman ALP
16.11.1970 - İZMİR
Browning Auto5, Sauer Beretta s56, Remington 1187 Special Purpose, Remington Model 11, Remington 870 Express Combo, JP Sauer&Sohn Royal Çifte, Retay Masai Mara, Derya MK-12, Rubans Anglais Dolma Çifte, Mossberg 500A Combo

The following users thanked this post: Atagan YILDIZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2016, 22:49:21 »
Isırılmış elma   ;D
Tevfik hocam eline emeğine sağlık. 2 gr üzeri tecna ciddi miktar.. 1.90 A0 28 gr çekirdeği 110 metreye sıfır düşüşle gönderiyor. Bu kurşun en az 130 metre düşmeden gider bence.. kurşunun isabet istikrarı da güzelmiş.. Tüfeğin arkasında da usta var tabi.. :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2016, 16:45:47 »
''Isırılmış elma''  :D bu güzeldi  :D Teşekkürler Tevfik bey,kolaygelsin.
Teşekkür ederim Erol Bey.

Cesaretiniz için tebrikler. Elmadan bir iki ısırık da BPS kurşunlar alacak diye hiç endişe etmemişsiniz:)) Güzel atışlar yapmışsınız. Marifet kurşunda değil, sizde. Emin olabilirsiniz Tevfik Bey, tebrikler.
Teşekkür ederim Osman Bey,daha önceden 100 metrede başka bir telefondan ısırık almışlığım var🙂
tecrübeliyiz artık 20 cm sola çekse kurşun gözümden düşerdi🙂

Isırılmış elma   ;D
Tevfik hocam eline emeğine sağlık. 2 gr üzeri tecna ciddi miktar.. 1.90 A0 28 gr çekirdeği 110 metreye sıfır düşüşle gönderiyor. Bu kurşun en az 130 metre düşmeden gider bence.. kurşunun isabet istikrarı da güzelmiş.. Tüfeğin arkasında da usta var tabi.. :)

Teşekkür ederim Emrah Bey,söylediğin gibi uzun mesafede çok etkili bir kurşun 240 metrede kuru sert toprağa 10 cm dernliğinde 20 cm uzunluğunda bir kanal açmış.
1978 Eğirdir-Isparta

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ