Gönderen Konu: Huğlu 103 D Yardım  (Okunma sayısı 3739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan ÜNALAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Huğlu 103 D Yardım
« : 06 Eylül 2016, 01:04:56 »
selamun aleyküm abilerim aranıza yeni katıldım acemiyim uzun zamandır fias cesa poze arıyordum fabrikaya 66 namlu sipariş verdim bayrama kadar yetişmediği için bugun huğlu bayisine gidip 103 D 66 namlu tek tetik sipariş verdim kısmetse yarın alacağım kullananlardan bilenlerden yardım istiyorum nasıldır, hangi marka fişek kaç gram uygundur sorun çıkarırmı çift patlama iğne kırılma gibi senede iki defa kullanacağım bayramdan bayrama memlekete gittikçe senede 100 fişek anca atarım oyuzden uzun zaman sorunsuz kullanabileceğim bi tüfek olmalı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2016, 04:10:06 Gönderen: Hakan ÜNALAN »
1991 - İstanbul

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
  • Ava gelmez kuş olmaz...Başa gelmez iş olmaz....
Ynt: Huğlu 103 D Yardım
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2016, 08:28:16 »
Fias-Cesa'yı fabrikasında bulamadım ben de...Ve bir bayide buldum ve 61 Valment namlu olanını aldım bugün yarın ruhsata işletirim..103 D 'de kullandım..Birbirlerinden aşağı kalır yanları yok..Dediğiniz koşullarda o tüfeğin ömrünü bitiremezsiniz...Hayırlı uğurlu olsun..
  • Cesa Valment 61
  • Stoeger M3000 Peregrine 71
Bir Acayip Mühendis®

The following users thanked this post: Hakan ÜNALAN

Çevrimdışı Fatih DENİZ

• *
  • Avcı
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2016, 09:32:36 »
Aleyküm selam. Huğlu 103 DE yi 10 yıla yakındır kullanırım, ilk ve tek tüfeğim oldu yıllardır. Elimden geldiği kadar 24 gramdan 37 grama kadar her marka ve numarada fişeği denedim çift patlama, iğne kırılma olaylarını  vb. hiç sıkıntı yaşamadım. . Tüfeğin ağırlığını baştan kabul ederek alırsanız şikayet edeceğiniz birşey olmaz. Ağırlık bazılarına göre eksi bana göre artı bir özellik.

Rast gele, hayırlı olsun.....
1987-Ankara

The following users thanked this post: Hakan ÜNALAN

Çevrimdışı Fatih DENİZ

• *
  • Avcı
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2016, 14:11:11 »
Ayrıca fişek-gramaj  önerisi istemişssinz onu yazmayı unutmuşum. İç Anadoluda bıldırcın için meca 28 gr 8-9 no, ekim-kasım gibi havanın eksilere düşmediği zamanlarda keklik ve tavşan için RC Sipe 6 no, kışın -5, -10 civarı havalarda ördek için RC JK6 35 gr 4-5 no kullanıyorum ve genel olarak randımandan memnunum.
1987-Ankara

Çevrimdışı Hakan ÜNALAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2016, 21:04:40 »
Fias-Cesa'yı fabrikasında bulamadım ben de...Ve bir bayide buldum ve 61 Valment namlu olanını aldım bugün yarın ruhsata işletirim..103 D 'de kullandım..Birbirlerinden aşağı kalır yanları yok..Dediğiniz koşullarda o tüfeğin ömrünü bitiremezsiniz...Hayırlı uğurlu olsun..
teşekkür ederim sizede hayırlı olsun.valment namluyu bende buldum ama ben favorit istemiştim oyüzden almadım cesa hakkındada hiç kötü yorum arıza vs. görmedim içime çok sinmişti ama olmadı. 103D namluda paslanma felan olurmu
1991 - İstanbul

Çevrimdışı Hakan ÜNALAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2016, 21:09:26 »
Ayrıca fişek-gramaj  önerisi istemişssinz onu yazmayı unutmuşum. İç Anadoluda bıldırcın için meca 28 gr 8-9 no, ekim-kasım gibi havanın eksilere düşmediği zamanlarda keklik ve tavşan için RC Sipe 6 no, kışın -5, -10 civarı havalarda ördek için RC JK6 35 gr 4-5 no kullanıyorum ve genel olarak randımandan memnunum.
çok teşekür ederim sağolun profesyonel avlanmayacağım arada bir tavşan domuz ve ala karga çoğunluklada hedefe atış yapıcam zuber fişekler nasıldır daha önce kullanmıştım. birde fişek gramajının ne önemi vardır 28,30,32,34 ne işe yararlar
1991 - İstanbul

Çevrimdışı Hakan ÜNALAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2016, 22:13:35 »

bügün aldım daha beyaz kasa yoktu siyahın boyası çıkarmı, birde namludaki pas dikkatimi çekti sildim ama çıkmadı bir sorun olurmu
1991 - İstanbul