Gönderen Konu: YARDIM LÜTFEN  (Okunma sayısı 2362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eren ERDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
YARDIM LÜTFEN
« : 01 Eylül 2016, 15:09:07 »
erkese selamlar , yaklasık 30 senedir belgeli avcılık yapıyorum 2014 senesi ilk acılış gününe kadar bir kişi tarafından denetlenmedim taki o acılış günü misafir olarak gittiğim mera nın 2013 te ava acık yerken 2014 te yasaklanan yer olmasını öğrenen kadar neyse yedık cezayı  itirazda etmedik daha sonra kendi bolgemde etrafında hiç bir uyarı tabelası veya belirtisi olmayan küçük bir camlık yerden yola cıkarken koruma memurları sanki terorıst yakalar gıbı bızı yakaladılar bır suru ıtırazıma ragmen ceza kestıler yanı 2 cezada o sezon içinde oldu, velasıl biz ödedik buraya kadar büyük bir şanssızlık diyelim oldu bitti dedik 2015 sezonunda bölge müdürlüğüne tüm belgelerimle vize ve pul işlemleri için basvuru yaptım ve yarım gün içersinde evraklarımı alıp sezonda sorunsuz avlandım ancakkk bu sene işlerim yoğunluğu yüzünden  baglı olduğum kulup baskanından rica ettım harcımızı ödedik aidatımızı ödedik pul bedelimiz verdik ancak vize yapmadılar
neymiş bundan beş sene önce bir yasa tasarısı hazılanmış  aynı dönemde iki kez ceza alırsan avcılık belgeniz iptal oluyor ve beş sene av yasağı verılıyormuş ve bu yasa bu dönemde kabul edılıp resmı gaztede yayınlanmış vs vs gibi bir sürü abuk sabuk şeyler anlatıldı ,tabiki saştık kaldık
adam alkollu yakalanıyor ehlıyetıne bıle ıkı yıl el konuluyorken bu ne lahana tursudur anlamadık
ve neden geriye dönük bir kabahatın yenı kabul edılen yasa ile faturası bize kesiliyor
bu yasayla alakalı bilgisi olan veya yapabileceğimiz bir kanun acıklığından faydalanacağımız bir durum varmıdır
KONULARA VAKIF OLANLARDAN YARDIM BEKLİYORUM
SAYGILARIMLA
ENDER ERENERDİ İSTANBUL
1971 istanbul /sarıyer

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: YARDIM LÜTFEN
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2016, 21:21:41 »
EREN BY
evrakları tam normal bir avcıya ,torbacı olması için zorluyoruz diyerekten  bu kanun kalktı diye biliyorum ama siz en iyisi facbook da uzman bir arkadasımız. a sorunuz  asağıda
AVBİS'e Hayır Diyenler Kulübü, Avcı Serhat Çelebioğlu'nun fotoğrafını paylaştı.
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Eren ERDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2016, 09:57:00 »
teşekkürler konuyu kendisine ilettim sosyal medya hesabından inşallah müspet bir sonuç alabiliriz
yada GÜZEL BİR ŞEKİLDE KACAK AVLANIRIZ ...
1971 istanbul /sarıyer

asadas74

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2016, 11:57:08 »
Mahkemeye ver tazminat davasi aç yazili evrak iste neden yenilenmediğine dair.

Çevrimdışı Eren ERDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2016, 12:11:04 »
YANİ BANA BİLDİRMELERİ VE YAZILI EVRAK VERMELERİ LAZIM DEĞİLMİ DOĞRUMU ANLADIM
1971 istanbul /sarıyer

Çevrimdışı M.Kemal ATEŞSAL

• *
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2016, 22:23:26 »
Eren Kardeşim, böyle bir sıkıntı yaşamış olmanız gerçekten kötü olmuş. Bu yıl pul ve harita yanında verilen kitapçığın 249. sayfasında görüleceği üzere,  4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununun aşağıda gösterdiğim ilgili maddelerine göre, yasaklanmış yerlerde ilk yakalanmada idari para cezası kesiliyor, tekrarı halinde idari para cezası kesilmesi ile birlikte,  avcılık belgesi de bir daha verilmemek üzere iptal ediliyor. Gerçekten ceza ağır, insanları bohçacılığa zorluyorlar. Kendinizi üzmeyin canınız sağolsun

İzinsiz veya yasak yerlerde avlanma
   Madde 23 - Avlaklarda izin almadan avlananlara ve Merkez Av Komisyonunca avlanmanın yasaklandığı avlaklarda avlananlara ikiyüz Türk Lirası (2), özel kanunlarla avlanmanın yasaklandığı sahalar ile 2 nci maddenin 11, 12 ve 13 üncü bentlerinde tanımlanan saha ve istasyonlarda avlananlara, üçyüzelli Türk Lirası (2) idarî para cezası verilir. (2)
İdarî para cezasını gerektiren fiillerin tekrarı (1)
   Madde 29 - (Değişik: 23/1/2008 – 5728/514 md.)
 ...............................
23 üncü maddede yazılı cezalara konu fiillerin tekrarı hâlinde, ayrıca faillerin avcılık belgeleri iptal edilir ve kendilerine bir daha avcılık belgesi verilmez.
  • Beretta urika 2 71 namlu
  • Franci Oto 67 namlu
M.K. ATEŞSAL   1951 ANKARA
0 RH (+)

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2016, 13:15:18 »
SON     DURUM

Yürürlükte.  Fakat kalkması için yapılan başvuru bakanlar kurulunca onayladığı halde üç senedir başbakanlar tarafından imzalanmadı..(  AVCI  .SERHAT ÇELEBİOĞLU)
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN

Çevrimdışı Eren ERDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2016, 08:41:47 »
Herkese teşekkür ederim ,umarım bir çıkış yolu buluruz !!!! yemin ederim avcılıktan soğutuyorlar insanları ,bunların kafası neyi yaşıyor anlamıyorum altın yumurtlayan tavuğu kesiyorlar gerçekten de kaçak avcılığa yönlendiriyorlar bu böyle olmayacak artık ....
1971 istanbul /sarıyer

Çevrimdışı Tolga HASRA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 31 Ekim 2016, 11:22:32 »
eren bey telfonunuzu yazabilirmisiniz
1978 BİLECİK

Çevrimdışı Eren ERDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 31 Ekim 2016, 11:56:52 »
0542 225 57 72
0554 806 6061
1971 istanbul /sarıyer

Çevrimdışı Metin ŞAHİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 31 Ekim 2016, 13:16:30 »
kardeşim senin durmunda cok kardeşimiz var üzülerek söylüyorum biz bunu hak ettik.bir ve beraber olamadık biz yapınca katliyam oldu. zengin yapınca spor oldu her gelen yıl daha zorluklarla bizi karşı karşıya koyuyor.

resim yükle
                 ♥  ♥  ♥ Metin Şahin ♥  ♥  ♥
                   ♥  ♥  ♥ 1977 -  BOLU  ♥  ♥  ♥

Çevrimdışı Eren ERDİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 31 Ekim 2016, 14:28:44 »
haklılık ve haksız yere canı yanan bir çok insan için bu saçmalığa son vermemiz gerekli o zamanda kimseden ses çıkmıyor ,bilinçsiz ve işi bilmeyen personeller yüzünden ve saçma sapan burokrosiden insanları illegal işlere zorluyorla ki gerçek avcılar kolay ekmek 45 yasındayım ilk kez evrak gösterdim ve bu basıma geldi ve belgelerim iptali ile ilgili bana hiç bir uyarı yazılı veya sözlü olmadı ve gecen sene tüm işlemleri kendileri yaptı  hadi bakalım kim haklı ...
1971 istanbul /sarıyer