0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E-temin sitesinden 76 mm boş kovan ve 100 lük 1 paket X-wad tapa getirdim.Tapa ölçüleri 18.60 dan 18.70 mm ye çıkmış, bana özel üretmişler 2.0 gr A0 baruta yine 38 gr 1 no dolusu hazırladım. Fişekte 97-100 adet saçma oluyor. saçmalar 4,00 mm ve gayet düzgün. her biri ortalama 0,4 gr ağırlığında..Bugünkü test atışında 40 metreden 20 ınch daireye %43 isabet sonucu çıktı..Barut 1.90 gr olunca aynı mesafeden aynı hedefe 2-3 saçma daha fark ediyor ama önemi yok, böylesi daha hızlı ve güzel,zaten hava sıcak, soğuklarda grupman biraz daha toparlar kendini Fişek nasıl olsa sesten hızlı gidiyor Elimde 1 kilo kadar 1 no saçma kaldı.. 38-40 gr ayarında 25 adet doldurup bırakıcam.Kış ayazında saçma işlemeyen yağlı ördekler için yakıcı ve kurutucu special modelim olacaklar Aynı ayarda yaptığım dolularda, merkez 20 ınch daireye 2 no saçma ile 65, 3 no saçma ile 85-87 ve 4 no saçma ile 95-100 arası isabet kaydettim.50 metreye kadar güvenerek atabileceğim dolular çıkarmaya çalışıyorum.. İnşallah kış sezonunda karşılığını görürüz...@Erol ÖZTÜRK abi sen ne dersin iş yaparmı bunlar
emrah bey merhaba bnce mesafe ve 3 numara şoka göre iyi grupman vermiş fakat ben burada mesafe 40 metre olunca power tapa 38 gr fişeğin yani ilk atış yaptığının 58 adet saçma tutmasına rağmen 40 gr olan bior fişeğin homojenliği kadar olmamaış bnce yani ikinci atış 45 adet olmasına rağmen daha homojen olduğunu düşünüyorum emrah akdeniz kaynaklı bir hata yoksa ilk atışta bunun yanında daha ayırt edici olmak kaydı ile bp 36 gr olabilir mesela long range aynı saçma numarasını deneyebilirsin hazır dolunun elle doluya göre nasıl bir fark olacağını daha net görebilirdik diye düşünüyorum ama iki atışta bnce doyurucu 40 mtreye çok iyi
AKDENİZ fişekleri yakında bayilerde. bayinizden istemeyi unutmayınız
Emrah kusura bakma hiç farketmedim,işler biraz karışık bu aralar.Denemeden birşey diyemem ama yukarıdaki 4 no olanın dağılımını beğendim işler kızışmaya başladı galiba argeye hız vermişsin sen nasılsa kargalar üzerinde gerekli ön testleri yaparsın Kolaygelsin.
2008 senesinden kalma dolulardan 50 kadar kalmış elimde söyle bir baktımda tam olarak maionchi kovana 8li yıldız kapama ağzını mumlamışım 42 gram 5 numara saçmaya cx2000 kapsül 1.93 tecna n ile sarmışım fişekleri [/url
emrah bey bu seride 36 gram çelik saçmaya 2.25 M92S barut koymuş BP firması bu barut dahada yavaşmış.