Gönderen Konu: Pozede namlu secimi  (Okunma sayısı 8440 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yener KAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Pozede namlu secimi
« Yanıtla #25 : 09 Eylül 2016, 01:58:42 »
@Mutlu Yağmur size tavsiyem sarsılmaz yada huğlu marka 71 namlu mobil şoklu bi poze alın, alacağınız hangi marka tüfek olursa olsun avlakforum da o tüfeği kullanan arkadaşlar çıkacaktır , siz konu açıp tüfeğinizin marka modelini yazarsınız ve sizinle aynı tüfeği
kullanan avcı arkadaşlarımızın hangi avda hangi narka fişek-gramaj-saçma no ve hangi şokları kullandığını öğrenirsiniz, ve bizede bilgi verirseniz çok memnun oluruz, burda herkes kendi tecrübesine göre yorum yazabilir , kimsenin yadırgamaya hakkı yoktur, yeterki siz alacağınız tüfekle keyifli ve bereketli avlar yapmanızı diliyorum, gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim, rast gele
  • Browning Maxus Ultimate Ducks 76 cm
  • sarsılmaz mega champion 71cm
  • TOZ 16 cal 78 cm
  • stoeger x50 syntetic
1983 - Trabzon

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 09 Eylül 2016, 02:29:54 »
Tek tüfek olacaksa 71 ikinci tüfek olup keklik bıldırcın için alacaksanız 66 cm tavsiye ederim.Ben de aluminyum kasa 66 cm var 2960 gr gezerken çok rahat oluyor.Yine de imkanınız varsa 66 cm 76 cm çift namlu yaptırın..
1982-İstanbul

muhammet dikmenn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 25 Eylül 2016, 23:07:17 »
merhabar ben süper pozede 66  namlu işinizi fazlası ile görecektir derim hem çullukta çulluk merasında ele yatkınlığı çok iyi hemde bıldırcın salma derdi ile de ugrasmazsınız