0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne atıyosan hep 2gr düşür )
50g #0 ?
@İbrahim AYSU bıldırcın avlarımda 50 gr 4 no kullandım sterling 28 gr fişekler aslında göstermelik.. Samet bey ne kullanıyorsan 2 gr azalt kan çıkmış dedi şimdi 48 gr deniycem bakalım kansız cansız alabiliyor muyum
Kaç atiyosaniz hemen 2 gr duşurmek lazim ) yoksa kanda çıkar su da çikar o hayvandan yazık pişman olmamak için ne atiyosak 2gr altı kansız olur...yani 30 gr attik vuruldu çantaya girdi ama kan var olmazz kabul etmiyoruzz düşürün gramajları hemen
Oooo Bp nin Bıldırcın özel fişeyyyii mi o öylee )
#4 küçük , #0 olmalı bıldırcın için
Bıldırcınlar biraz daha yağlansın ozaman #0 atıcam kuş yağlı olunca düşmüyor kalın saçma şart
Gramaj önemli yalnız, 50g olmalı. Bu senenin "Bıldırcın Özel" fişeği:
Bunun kullanım açıklamasında hayvan kalktı gitti gitti gitti kondu ve konduğu yere tek el atarak cansız ve kansız alabilirsiniz yazıyor
Yok, bendekinde öyle yazmıyor, bendekinde yazan şu:"At yıldıza, yak sigaranı, otur bekle, birazdan düşer"
Bıldırcında geçit avı yapanlar için harika bir seçim ozaman
Bıldırcında geçit yapanlar için Aynen, ben de o yüzden bıldırcın özel dedim zaten... Kullanan pişman olmaz Tam bıldırcın fişeği diyorum ya... O kadar yani.
Kafayı geçit avıyla bozduk hep bu yüzden oluyor Ama alıcam bu fişeği bakalım ne gibi marifetleri varmış
omuz ağrılarına omuz çıkıklarına baş ağrılarına sinuzit migren bel fıtığı bel kayması hatta felçli hastalara iyi geldiği söyleniyor dikkatli atmak gerekir
Üstadım Rasgeleyin Çantacılığınızı yapmama müsade eder misiniz? Geçen gün tanıdığım Usta pas vermiyor gari 😂
Parça tesirli tek kurşun atsam yağlı kuşa daha iyi tesir eder mi Ustam?
Hava mı sıcak Ben mi yanlış görüyorum
Hah😊