Gönderen Konu: Hangi av tüfeğini almalıyım?  (Okunma sayısı 1759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Onur AY

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Hangi av tüfeğini almalıyım?
« : 23 Ağustos 2016, 00:42:58 »
S.a arkadaslar. Ben yeniyim av tüfeği almak istiyorum fakat çok farklı yorumlar okuyunca kafam çok karıştı. Suana kadar ava bi kac defa gittim fakat arkadaşların tüfeğini kullandm. Simdi genel olarak tavsan keklik avlari icin bi tufek almak istiyorum tabi av bu hertürlü hayvan çıkıyor karşına yeri gelir domuza atarsin. Neyse suan kafamda sarsılmaz magic var ama cok kararsız kaldım kimisi yillarca ata kullanmis kimisi armsan her markada övgü de var sikayette uzun suredir araştırma yapıyorum sarsilmazda tek cekindigim nokta müşteri memnuniyeti oldu bi sorun çıktığında kimse ilgisiz bi temsilci görmek istemez sonucta siz tecrübeli arkadaşların yorumlarına tavsiyelerine ihtiyacım var
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 00:44:13 Gönderen: Onur AY »
1991 - Elazığ

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Hangi av tüfeğini almalıyım?
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2016, 10:15:09 »
a.slm onur bey sitedeki bütün yorumları okursan stoeger de almak istersin ata  da almak istersin huğlu da almak istersin sarsılmaz da,akdaş da,yıldız da  :) cunku her marka ile ilgili olumlu olumsuz bir sürü yorum var.TÜFEĞİ OMUZLA, yüzle vücuduna cuk diye otursun,sonra gazlı tüfekler cok temizlik ister az da olda basınc kaybı var diyorlar,ben de keklik ve tavşan avı yapıyorum genelde,Allah affetsin her sene de tüfek değiştiririm.Bu sene ata neo 12 66 namlu aldım,kinetik tüfek cok güzel bıldırcın vuruşları yaptım nişana daha kolay geliyor hafif.Yani tüfek senin vucuduna uygun mu,avda seni yormaması da lazım bunlara dikkat etmen lazım
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Onur AY

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Ynt: Hangi av tüfeğini almalıyım?
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2016, 17:31:10 »
anladm ustam sağolun
1991 - Elazığ