Değerli avcı arkadaşlar ,20-08-2016 tarihinde kargalı (polatlı dua tepe genel avlak) istikametinde tek olarak bıldırcın avı yapmak için gittim, karşıma inanılmaz derecede keklik çıktı fakat hiç birine atmadım,,bir saatlik yürüyüş de 40-50 keklikle karşılaştım dediğim gibi hiç birine atmadım zira keklik sezonu açılmadı....akabinde bekçi olduğunu söyleyen ismail adındaki şahıs yasak bölgede olduğumu jandarma ve orman cılara ihbar edeceğini söyleyerek önümü kesti,,benim içim rahat olduğundan beklemeye başladık bu arada köyün muhtarı ve yanında 6-7 kişi ile baskın yaparcasına etrafımı sardılar,,ormancı ve jandarmayı beklerken kargalı köyün muhtarı olduğunu söyleyen muzaffer adındaki zat tehditler yağdırmaya başladı beni döveceğini arabamı yakacağını söylerken ormancılar geldi,,,belgelerimi kontrol etti tamam,,,avbis den kota aldığım tamam...ve yasak olmayan genel avlakta olduğum ormancılar tarafından tespit edilince kargalı köyün muhtarı olduğunu iddia eden muzaffer ismindeki zat daha da çirkinleşerek buraya hiç bir avcıyı sokmayacağız avcıları döveceğiz arabalarını yakacağız gibi çirkin tehditlerde bulundu,,,bende ... muhtar efendi ; bak ormancılarda yasak bölgede olmadığımı söylüyor ben yasal avcıyım beni tehdit edemezsin desem de çirkinliklerine devam etti...Bu arada ormancı arkadaşlara teşekkür ediyorum ilgi ve alakadan ötürü memnum kaldım...Sonuç olarak tek olduğumdan herhangi bir video kaydı vs yapamadım..jandarmayı çağırıp şikayetçi olmadım çünkü acil eve gitmem gerekiyordu...bu durum beni hayli üzmüştür...sizlerle paylaşmak istedim...selamlar sevgiler...
Öğrendiğim bilgilere göre kargalı kırmızı alana binlerce keklik salmışlar,,,yasak kırmızı alanın dışına çok sayıda keklik kaçınca bekçiler tutup hınçlarını ve çirkinliklerini yasal avcılardan çıkaramaya çalışan zavallı seviyesiz ,ve kanunları tanımayan ,kendi kanunlarını uygulamaktan çekinmeyen cahil bir muhtar olduğunu söyleyen muzaffer ismindeki zat ve bekçi yılmaz efendi....