0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şevki Bey Hedef büyüklüğü nekadar
Hacı sen ne yaptın ya Tüfekleri hemen değişiyoruz bu olmaz böyle
Sn.Mirza,Öncelikle tüfeğiniz tekrar hayırlı olsun; Yalnız şok ölçüsü standart değil GT1 lerde.. ''Overchoke'' dediğimiz aslında olması gerekenden çok fazla oransal daralma var tüfeğinizde..Light Full/Full şoka tekabül ediyor 3 nolu şokunuzun namlu çapına göre daralma yüzdesi..
40 mt de harika da 15 mt de atarsanız ?
Konuyu, test içeriğinden itibaren böldüm ve PATTERN, PENETRASYON, İSABET, ATIŞ DENEME VE TESTLERİ bölümü altına taşıdım arkadaşlar. Buradan devam edebilirsiniz. Şevki Bey, yeni tüfeğiniz hayırlı olsun bu arada. Keyifli paylaşımlar.
kardesim.selamlar bi otomatik almayi dusunuyorumda gt 1 in grupmani guzel.olmus namlu ic capi nekadar bilgi verirsen sevinirim allaha emanetGT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rc s 4 fark yaratiyor.Bu yil koliyle alicam insallah ordege..
Sevki bey hayirli olsun. Güzel gurupman.Ne kadar full sok da olsa. Av icin ideal.Sr112Ke alacaktiniz vazgecip oto almisiniz.Benim barreta tamire giti. 2 ay alucak geldigi giti saticam.Sanirim pazartesi bi oto da ben alicam.Bakalim fazla pahali birsey almayacam bu sefer.Baretta kilitleniyor. 4 kere basima geldi. Acmak imkamsiz oluyor. Hemde 28 gr larla bile. Son tüfeğimi alicam.
Konuyu hortlatayım.Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun. Bende bir sipariş verdim gt1 İçin 66 mı 71 mi alayım karar veremedim....