Rastgele,
13 Ağustos C.tesi için AVBIS'den iznimizi aldık, ancak ANKARA- Gölbaşı Jandarma'nın '' araçta silah bulursak el koyarız'' uyarısı üzerine ava gitmeyip,oltaları alıp Kesikköprü tarafına balığa gittik. Yolda Bala taraflarında arazide az sayıda avcı gördük. Hiç Polis Jandarma ekiplerine rastlamadık.
Gölbaşı Avcılar Atıcılar derneklerinden tanıdık arkadasların da aynen bizim gibi davrandıklarını öğrendik. Velhasılı av sezonunu henüz açmadık.
Kısıtlı da olsa forumdan da bazı üyelerin ava gittiklerini anlıyorum. Basından takip ettiğim kadarı ile herhangi bir olumsuz olay da yok(tutuklanma veya silaha el koyma gibi).
Ankara Valiliği bu konuda herhangi bir açıklama da yapmadı. OHAL ile ateşli silahların taşınması yasakladığından, av ne kadar serbest de olsa, ava gidilemeyeceği düşünen benim gibi insanlar azınlıkta mı (fazla mı hassas davranıyoruz?) bunu merak etmeye başladım doğrusu.
Sizlerin de bu konudaki değerlendirmelerinizi (ve bilhassa asker-polis kökenli üyeler ile Forum yöneticilerinin) bilmek isterim.
Saygılar , sevgiler.