0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yapalım abi
Allah muhabbetinizi keyfinizi sağlık ve huzurunuzu daim kılsın inşallah. Nice güzel sezonlarda güzel avlar rast gelsin..Ama halen daha s56 armussa fişek ve Ziya usta arasında kaldım.. şüphelerim devam ediyor üveyikler saçmayı göremedi çarptı bazısı saçmaya kafa attı falan tamam ama şu işe iyice bir netlik kazandırsak olmaz mı
Emrahcım ben tüfeği tuttum tetiği çektim, S56 sıkıları patlattı namlu saçmalara yol verdi.Bu üveyk guşları da havada saçmaya çarptı Aşırı hızdan önünü kesen saçmaları görmedilee yalımm
Erol beyAnladığım kadarıyla Efemiz çekirdekten avcı buna lafımız yok 😊Armusa ' yı denemek için aramadığım yer kalmadı maalesef bulamadım buyüzden yorum yapamıyorum hakkında 😊Sağolsun Ziya abi gönderirdi ama stokta bulunmayan, arkası olmayan ürünün kıymeti yok gözümde. .2.5 yıldır tüfeğime üveyik fişeği arıyorum kafama göre birşey daha bulamadım. Deneyip sevmediklerimi sağa sola atmasam 10 yıl üveyikte kullanarak bitiremezdim 😊Kararlıyım 30 metrenin altına sokup "torba" demeden atmayacağımeldeki yarım kutuları Allah nasip ederse..Yarın İnşallah en son kozlarımdan birini deneyeceğim 😀
Aşırı hız yaparlarsa önlerini göremezler tabi Ziya ustam daha nice güzel avlar nasip olsun inşallah..
Cümlemize bereketli avlar temenni ediyorum...Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi