Saygı değer avcı kardeşler arkadaşlar abiler uzun süredir termos araştırıyordum.Daha önceleri kullandığım termoslar hem çabuk soğutuyor hemde içindekinin tadını bozuyordu bu işin böyle devam edemeyeceğini malesef 4 cü termosta öğrendim 😄 Araştırmalar sonucunda önüme stenley, aladdin thermos, iglo markaları çıktı. Bunları içersinde en iyisi aladdin ama malesef çok cicili bicili şekli vardı onu eledik.Thermos markası ise fiyatına göre çok iyi işler çıkarıyormuş tercih edilebilir mi evet nede olsa termosu bu adamlar bulmuş ama handikabı 12 saat sıcak tutması. Sıra geldi stenleye termos çok sağlam sitesinden nazik davranmaya gerek yok yazıyor 3Metreden düşürebilirsiniz. (siz genede kaldırıp duvarlara vurmayında)sıcaklığı 24 saat sabit tutma garantisi veriyor ve işin en güzel tarafı ömür boyu garantili.Ben tercihimi stenleyden yana kullandım.Tabi hemen bir deneme. AKşam saat 9:30 da koyduğum su diğer gün akşam 8 de ilk koyduğum kadar sıcaktı (dudağımı yaktım hala alıyo)İyi güzel ama biraz pahalı 1 litreliği 179 lira tavsiye edermiyim? Kesinlikle,özellikle ördekcilere 😀 bu arada Türkiye dağıtıcısı kutupayısı.com