Kıymetli Dostlar,
15 Temmuz akşamından itibaren buraya kaç kez yazmaya çalıştığımı ve kaç kez yazdıklarımı sildiğime Allah Şahittir.
Zaman öfkenin akla hakim çıktığı anların önemli bir panzehiridir.
Bu süreç zarfında Efendimiz (s.a.v) 'in öfke kontrolü ile söylediği hadisleri hatırlama ihtiyacı hissettiğimi söylemeliyim.
28 Şubat Postmodern darbesini iliklerine kadar yaşamış bir ailenin ferdi olduğumu; muhterem eşimin ise binlercesi gibi zulme uğradığını belirtmek isterim.
Bu ülkeyi tüm farklılıklarıyla seviyorum;
Sivas'ta, Erzincan'da gördüğüm Cemevleri, Bir annenin Kürtçe ağıtları, Lazca türkülerle tepilen bir Horon bu ülkenin sadece Zenginliğidir.Bu mozaiğin tümü Türkiye demektir..
Baskı ve fikirlerini zorla dayatma çabası KİMDEN VE NEREDEN GELİRSE GELSİN SONUNA KADAR KARŞIYIM.
15 Temmuz gecesi Türkiye Halkı AÇIK VE TARİFSİZ BİR DESTAN YAZMIŞTIR.
Kendini 80'li yılların dışına çıkaramamış,şahsiyet gelişimini tamamlayamamış, aklını ve duygusunu 'EMİR' kavramına ezdirmiş bir güruh, Allah'ın verdiği AKLI ve kendisini İNSAN yapan İRADESİNİ HOCAEFENDİSİNE teslim etmiş Eşkiyaların sevk ve idaresiyle ÖZ MİLLETİNE ,VATANINA, ANADOLUYA DARBE YAPMAYA KALKIŞMIŞTIR!
Michael Rubin Mart ayındaki bir yazısında Türkiye'de Askeri bir darbe olacağını yazdığında pekçoğu gibi bendenizde gülüp geçmiştim..Meğer Ağlamalıymışım.
Zaman zaman hakkında ümitsizliğe kapıldığım Milletim; Kutsalları söz konusu olduğunda NASIL BİRER ŞEHİD NAMZEDİNE DÖNÜŞEBİLECEĞİNİ İSPATLAYARAK BENİ UTANDIRMIŞTIR.
Elinde bayrağımızla tankların ve zpt lerin önünde kahramanca dikilmiş ve İstiklal Marşındaki 'SİPER ET GÖVDENİ DURSUN BU HAYASIZCA AKIN' dizesine uyarak 'ŞEHADET MAKAMINA KANATLANMIŞTIR'.
Milletin üçkuruş kazancından ödediği vergilerle alınmış G3'ü ,Tankı, Helikopteri ve Uçağının namlusunu yine millete, onun seçtiklerine; Cumhurbaşkanına,Başbakanına,Millet Meclisine,Cuntaya katılmayan değerli Komutan ve Amirlerine çeviren ve gözünü kırpmadan ateşleyen VATAN HAİNLERİ tarihin enbüyük DEMOKRASİ SİLLESİNİ suratlarına yemişlerdir..
Tarih ve hafızalar başta canlarını vererek Darbeyi Engelleyen Şehitlerimizi,ve yaralılarımızı ASLA UNUTMAYACAKTIR..
Kefen giyerek yolunda yürüyen başkomutanı, Yazılı emir gerek diyen korgenerale 'Vur kardeşim, sesimi telefonuna kaydet ve vur' diyen başbakanı, ''Bana kimse darbe metni imzalatamaz' diyen Genel Kurmay Başkanını,Kuvvet Komutanlarını, Darbeyi önlemede en aktif rollerden birini üstlenen 1.Ordu Komutanımızı ve karargahını, Özel Kuvvetler Komutanlığında Darbeciyi alnından vurarak şehit olan Ömer Astsubayı ve Onun intikamını tereddütsüz alan ÖKK Zekai Paşayı, Ben Halkıma ateş etmem diye beylik silahıyla intihar eden Ferhat Astsubayı, Aynı dünya ve görüşün insanı hiç olmasamda İlk dakikada hükümetin yanındayız diyen Devlet Bahçeliyi, Emniyet genel müdürünü, Gölbaşında kahpece şehit edilen kahraman PÖH üyelerimizi, Ateş altında mecliste toplanan siyasi parti temsilcilerimizi milletvekillerimizi, Valiye bağlılık bildiren Sivas Jandarma Komutanını, Tereddütsüz Açıklama yapan Yüksek Yargımızı ve ismi aklıma gelmeyen yada isimsiz BİNLERCE KAHRAMANI SON NEFESİME DEK RAHMETLE,MİNNETLE,ŞÜKRANLA ANACAĞIM..
Bu arada ilk andan itibaren CUNTA karşısında net tavır koymuş Forum Yönetimimize ve forum üyelerine ne kadar teşekkür etsek azdır..
Rabbimiz Ümmet ve Türk coğrafyasının yegane ümidi olan yurdumuzu muhafaza etsin , başta terör ve vesayet olmak üzere tüm tehlikeler,musibet ve belalardan kurtarsın..
Kardeşlik ve barış içerisinde her köşesinde avlanabildiğimiz ve yarının gençlerine güvenle emanet edebileceğimiz bir 'ESENLİK DİYARI' eylesin..
BİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ ve ben hepinizi ayrı ayrı seviyorum.